A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Зустріч з учасником бойових дій Станіславом Кривошиєю відбулася у Маньківській селищній раді

Дата: 01.07.2022 16:14
Кількість переглядів: 266

  За ініціативи очільника громади Валерія Івасюка сьогодні 01 липня, у кімнаті депутата Маньківської селищної ради відбулася цікава зустріч з бійцем 30 окремої Новоград-Волинської механізованої бригади Станіславом Кривошиєю. Учасники мали нагоду поспілкуватися з Героєм, котрий з 24 лютого воює з російськими окупантами, а нині за ротацією був відправлений на відпочинок. До участі долучилися депутати та працівники виконавчого апарату селищної ради, волонтери, представники військкомату та територіальної оборони, очільники громадських організацій селища.

  Під час розмови Станіслав розповів про військові бойові будні та високий моральний дух нашого війська, героїчні відбиття російських атак. Герой відповів на чимало запитань: про матеріально-технічне забезпечення, обсяги поставки зарубіжної зброї на передову, ефективність наказів офіцерського складу бригади, використання росіянами авіації та бомбардування фосфорними бомбами, ставлення місцевого населення до наших захисників, про ті проблеми, з якими стикаються наші захисники. Наголосив, що для солдата найважливіше – відчувати підтримку рідних, волонтерів та отримувати тільки добрі звістки від них.

  На закінчення зустрічі  учасник бойових дій наголосив, що основною метою всіх українських захисників та захисниць є недопущення війни на мирну підконтрольну територію України, якнайшвидшу Перемогу та встановлення повного контролю над державним кордоном станом на 1991 рік.

Ініціатор зустрічі Валерій Івасюк подякував Герою за надану можливість дізнатися з перших вуст про стан справ на передовій та подарував захиснику картину-оберіг, зроблену дитячими руками та державний прапор з побажаннями повертатися живими.

  Такі зустрічі з вшанування мужності та героїзму наших захисників сприяють подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.

Шанувати наших воїнів-захисників – це наш святий обов’язок. Слава Україні!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень