A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

В Маньківській громаді прощалися із полеглим за Україну Героєм Германським Василем Михайловичем

Дата: 23.09.2022 08:04
Кількість переглядів: 601

      Нав’язана нам війна забрала вже сотні життів українців, які були кращими, цвітом нації. Не думаючи про своє життя, вони за першим покликом стали на захист своєї Вітчизни. Серед них був і житель нашої громади Германський Василь Михайлович, який загинув смертю хоробрих у зоні бойових дій, відстоюючи цілісність і незалежність рідної України.

Фото без опису

    Василь Михайлович народився 3 квітня 1999 року в селі Зозівка Липовецького району Вінницької області у великій дружній родині Михайла Євгеновича і Марії Володимирівни Германських. Був наймолодшою, улюбленою дитиною.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

      Згодом, у 2006 році, сім’я переїхала до села Вікторівка Маньківського району Черкаської області. Навчався Василь у Вікторівській загальноосвітній школі усі 11 класів. Під час навчання виявив здібності до мови, літератури, математики, малювання, любив дуже музику, гарно співав. Був активним у різних суспільно-корисних заходах свого класу та в школі. В дитячому колективі – товариський, доброзичливий, щирий, веселий, часто емоційний, життєрадісний.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Василь Германський був постійним і активним учасником Вікторівського сільського дитячого духового оркестру, солістом художньої самодіяльності на всіх святах, урочистостях школи, села, району. Дуже любив маму, брата і сестер, був оточений турботою та любов’ю своєї великої родини, користувався повагою серед друзів, учителів та односельчан.

Фото без опису

    Коли розпочалася війна, Василь не роздумуючи, змінив тихе, спокійне  життя на суворі будні воїна-захисника, захищаючи Батьківщину від російських агресорів і найманців. Він любив життя і багато хотів  встигнути, але занадто рано «ворожа куля» його обірвала, не давши здійснитись мріям.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Від усієї громади висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя. Василь Михайлович віддав своє молоде життя за рідну Україну, за свій народ і загинув, як справжній воїн, як справжній Герой на полі бою.

 Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно.

 Вічна пам’ять тобі, Василю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень