A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

На Маньківщині навколішки прощалися із полеглим на війні Героєм Рашідовим Денисом Рустамовичем!

Дата: 06.01.2023 09:34
Кількість переглядів: 235

Страшна чорна звістка сколихнула нашу громаду – 29 грудня 2022 року в зоні бойових дій загинув 20-річний (двадцяти річний) житель с.Попівка Рашідов Денис Рустамович. Він загинув захищаючи Україну та усіх нас від підступного та безжального ворога - росії.

Фото без опису

  Нав’язана фашистським, путінським режимом, а також освячені та схвалені московським патріархатом вбивства, війна забрала вже сотні життів українців, які були кращими, які були цвітом нації. Не думаючи про своє життя, вони за першим покликом стали на захист своєї Вітчизни, своєї рідної української землі. Серед них був і наш Денис, який загинув смертю хоробрих, відстоюючи цілісність і незалежність рідної України, виконуючи свій громадянський обов’язок.

Фото без опису

   Рашідов Денис Рустамович народився 24 березня 2002 року в селі Попівка Маньківського району Черкаської області. Виховувався в Попівському дошкільному навчальному закладі, потім навчався в Попівській ЗОШ І-ІІ ступенів.

  У  2020 році закінчив Державний навчальний заклад «Буцький політехнічний професійний ліцей», де здобув професію тракториста – механізатора.  Був добрим, ввічливим, працьовитим, красивим та струнким хлопцем.

Фото без опису

  Ще з шкільних років хлопець Денис не боявся взяти на себе відповідальність у вирішенні складних ситуацій. І призов до Збройних Сил України для нього став почесним обов’язком, який він старанно і сумлінно виконував під час проходження військової служби з травня 2021 року.

Фото без опису

Від  усієї  громади  висловлюємо  щирі  співчуття  рідним та близьким  Героя. Біль  від  втрати не заживе  ніколи. Але нехай рідних  підтримує думка про те, що  він  віддав  своє  молоде  життя за рідну Україну, за свій народ, за кожного з нас із вами… і загинув, як справжній воїн, як Герой на полі бою.

Спи спокійно, Солдате.  Добрий, світлий  спомин про хороброго, щирого  патріота і захисника  назавжди  закарбується   священною  пам’яттю в серці кожного, хто його любив, шанував, знав.

Фото без опису

Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно. Вічна пам’ять тобі, Денисе.  Схиляємо голови і пам’ятаймо всіх, хто віддав життя за рідну землю, соборну та незалежну Україну.

 Слава Україні !   Слава Героям !    Слава Збройним Силам України !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень