A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА!!! ОГОЛОШЕННЯ!!!

         28 березня 2024 року на перехресті вулиць Шевченка і Благодатної, Зоряної та Шевченка буде проведено заміна труби напірного водогону у відповідності до рішення виконавчого комітету Маньківської селищної ради від 26.03.2024 № 25-24 «Про надання дозволу на проведення земляних робіт».

09:10 28.03.2024

Що робити у разі виявлення підозрілих осіб?

 Шановні жителі Маньківської територіальної громади. У разі виявлення підозрілих осіб, що можуть бути причетні до диверсійно-розвідувальної та підривної діяльності ворога, які цікавляться місцем розташування військових об`єктів, підприємств критичної інфраструктури (транспорту, енергетики) або здійснюють фото- відеофіксацію їх розташування НЕОБХІДНО:

17:15 27.03.2024

Оголошення про видачу благодійної гуманітарної допомоги

    За інформацією відділу соціального захисту Маньківської селищної ради 28 березня 2024 року о 10 годині біля приміщення Маньківської селищної ради (територія гаражів) буде видаватися благодійна гуманітарна допомога, надана за сприяння благодійного фонду Міжнародної Організації з Міграції для внутрішньо переміщених осіб, які прибули в громаду у період з грудня 2023 року та подали заявку на потребу у промислових товарах: матрац, зимовий постільний набір, кухонний набір, сонячна лампа, ковдра, відро. Гуманітарна допомога буде видаватися представниками Міжнародної Організації з Міграції.

17:04 27.03.2024

Збірка рапортів для військовослужбовців (Безоплатна правнича допомога)

  Системою Безоплатної правничої допомоги у співпраці з Департаментом юридичного забезпечення Міністерства оборони України розроблено ЗБІРКУ для військовослужбовців та членів їх сімей. До збірки увійшли зразки рапортів, заяв, корисні поради та роз’яснення правових механізмів комунікації військовослужбовців/виць з командуванням.

15:27 27.03.2024

Сучасна офтальмологія тепер доступна і жителям Маньківщини

   29 березня 2024 року у селищі Маньківка Черкаської області розпочне роботу приватний офтальмологічний кабінет «Зіронька», що належить до клініки кафедри офтальмології ДНМУ МОЗ України. Це вже сьомий кабінет, який функціонує на теренах трьох сусідніх областей – Черкаської, Київської та Кіровоградської, зокрема у містах Звенигородка, Тальне, смт Богуслав, Городище, Новоархангельськ, Лисянка.

08:34 27.03.2024

Сьогодні у світі відзначають Всесвітній день театру - свято митців сцени та глядачів

   Всесвітній день театру відзначають щорічно 27 березня - не просто професійне свято митців сцени, це свято мільйонів глядачів. У театрі немає другорядних професій, тому цей день святкують письменники, режисери, композитори, художники, хореографи, гримери і костюмери, оператори світла та звуку, білетери.

08:28 27.03.2024

Відбувся бібліотечний лекторій для шкільних бібліотекарів

26 березня 2024 року на базі   Маньківського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів-гімназія» проведено бібліотечний лекторій для шкільних бібліотекарів на тему: «Стратегія розвитку читання. Інформаційні ресурси».  Поділилися досвідом роботи:

08:26 27.03.2024

На засіданні виконкому затверджені заходи з організації і проведення робіт з благоустрою території сіл Маньківської СТГ та селища Маньківка у весняний період для покращення санітарного стану

   26 березня 2024 року під головуванням очільника Маньківської громади Валерія Івасюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Маньківської селищної ради. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. У засіданні взяли участь 12 членів виконавчого комітету, керівники відділів, установ, комунальних закладів та структурних підрозділів селищної ради.

16:55 26.03.2024

Як висловити свою подяку ветерану чи ветеранці

Кожен із нас плекає повагу і подяку до воїнів, які захищають нас і нашу землю. Але, коли зустрічаємо рідних або знайомих, які приходять з війни, а тим паче незнайомих ветеранів чи ветеранок, — нам часом бракує досвіду і знань, як проявити свої почуття.

12:10 26.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень