A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Народні обранці Маньківської громади створили Центр надання соціальних послуг

Дата: 12.01.2021 17:30
Кількість переглядів: 1171

 Фото без опису  11 січня відбулась четверта позачергова сесія селищної ради восьмого скликання. Напередодні всі питання порядку денного було розглянуто та опрацьовано профільними постійними комісіями селищної ради. Загалом на розгляд сесії винесено вісім питань порядку денного. На сесії були присутні  депутат обласної ради Ігор Віштак, голова райдержадміністрації Анатолій Риженко, старости, депутати Уманської районної ради Микола Власенко та Людмила Загородна, керівники комунальних установ та організацій, представники засобів масової інформації.

  На початку засідання сесії присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять колеги Раїси Стародубцевої, яка з 1988 по 2020 роки обиралася і працювала очільницею громади с. Багва.

    Враховуючи висновки галузевої постійної комісії селищної ради було внесені зміни до селищного бюджету на 2021 рік.

Фото без опису   З метою проведення соціально-профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню в складні життєві обставини осіб/сімей, які належать до вразливих груп населення; надання таким особам/сім’ям комплексу соціальних послуг та  допомоги у розв’язанні соціально-побутових проблем;  забезпечення соціального супроводження прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу;  забезпечення соціального патронажу осіб, які відбули покарання у виді обмеження або позбавлення волі народні обранці створили комунальну установу «Центр надання соціальних послуг Маньківської селищної ради», керівником  якої призначили голову постійної комісії з питань  освіти, культури, охорони здоров’я, спорту та соціального захисту населення селищної ради  Юлію Панчук-Золотухіну.

    Також на пленарному засіданні народні обранці внесли зміни до структури апарату та виконавчих органів Маньківської селищної ради і  прийняли до комунальної власності Маньківської селищної ради Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю.

 Фото без опису  На завершення  депутати прийняли звернення  до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України. В якому висловили категоричний протест проти зростання у 2021 році ціни на природний газ та  електроенергію, підвищення тарифів за розподіл (доставку) природного газу й запропонували восикопосадовцям вжити відповідних заходів щодо недопущення підвищення тарифів на електроенергію та газопостачання і за розподіл (доставку) природного газу та  посилити заходи соціального захисту населення в умовах стрімкого зростання цін на газ.

    Після розгляду питань порядку денного старости Маньківської територіальної громади поділилися з депутатами своїми напрацюваннями та наболілими проблемами і під звуки державного гімну України позачергова сесія селищної ради завершила свою роботу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень