A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

16.09.2021 р. Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності у Маньківській селищній територіальній громаді Черкаської області

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

    Відповідно до вимог ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 9,13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» веб-сайті Маньківської селищної ради у розділі «Регуляторна політика» підрозділ «Оприлюднення проєктів регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу» https://mankivska-gromada.gov.ua/16092021-pro-zatverdzhennya-stavok-orendnoi-plati-za-zemelni-dilyanki-komunalnoi-vlasnosti-u-mankivskij-selischnij-teritorialnij-gromadi-che-16-34-44-/ опубліковано проект регуляторного акту – проект рішення селищної ради «Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності у Маньківській селищній територіальній громаді Черкаської області»

    Зауваження та пропозиції щодо внесення змін та доповнень до проекту приймаються протягом одного місяця з дня публікації проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу шляхом надання їх у письмовому вигляді до відділу земельних відносин, екологічних питань та благоустрою виконавчого комітету Маньківської селищної ради за адресою: 20101 смт. Маньківка, вул. Шевченка 9, або електронну адресу mankotgzem2021@gmail.com

 Довідки за телефонами: (04748) 6 16 74; 6 10 82

Селищний голова                                                                     Валерій ІВАСЮК

Оприлюднено 16 вересня 2021 року 

 

Проєкт рішення Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності у Маньківській селищній територіальній громаді Черкаської області.

Оприлюднено 16 вересня 2021 року 

 

Аналіз регуляторного впливу щодо обґрунтування проекту регуляторного акта – проекту рішення Маньківської селищної ради «Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності у Маньківській селищній територіальній громаді Черкаської області».

Оприлюднено 16 вересня 2021 року 

 

ТЕСТ Малого підприємництва (М-тест) - додаток  до аналізу регуляторного впливу проєкту рішення Маньківської селищної  ради  «Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності у Маньківській селищній територіальній громаді Черкаської області».     

Оприлюднено 16 вересня 2021 року 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень