A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Безпритульні тварини в громаді – спільна проблема влади та місцевих жителів!

    15 березня 2024 року в сесійній залі відбулася зустріч ініціативної групи з селищним головою Валерієм ІВАСЮКОМ щодо питання масового отруєння безпритульних собак.  Масове отруєння тварин розпочалося 6 березня 2024 року, поодинокі випадки продовжуються і надалі. За усіма ознаками — це було навмисне отруєння, скоєне руками людини з метою вбивства тварин токсичними препаратами.

10:53 19.03.2024

Результативна участь маньківчан у Чемпіонаті області з футзалу

У суботу 16 березня 2024 року в місті Черкаси  в спортивному комплексі «Будівельник» проходили фінальні ігри змагань «Чемпіонат Черкаської області з фут залу серед ветеранів 50+ і старше». Команда ветеранів Маньківської територіальної громади, подолавши груповий етап в місті Монастирище, виборола право представляти Маньківщину в  фіналі цих змагань.

12:44 18.03.2024

Назавжди в строю: у Маньківській громаді попрощалися із загиблим Героєм ШЕВЧЕНКОМ Анатолієм Степановичем

  Знову пекучий біль і гіркий смуток війни торкнувся нашої Маньківської  громади, з яким неможливо змиритися та прийняти. Жорстока війна не перестає нагадувати про себе. Знову трагічна звістка… 14 березня 2024 року обірвалося життя нашого земляка, Героя, Захисника, уродженця с.Молодецьке – Шевченка Анатолія Степановича, який відійшов на небеса внаслідок отриманого поранення. 

10:21 18.03.2024

Вітання селищного голови Валерія ІВАСЮКА з Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

 Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята! У цей непростий час ми ще більше почали цінувати роботу комунальників, які забезпечують водопостачанням, світлом, теплом, чистотою  міста і села нашої країни.

09:54 17.03.2024

Завтра відбудеться прощання із загиблим Героєм Шевченком Анатолієм Степановичом!

УВАГА!!! Завтра, 16 березня 2024 року, відбудеться прощання із загиблим Героєм, жителем Маньківської селищної територіальної громади – Шевченком Анатолієм Степановичом. Провести в останню дорогу захисника можна буде об 11-00 год. по шляху слідування по вул. Шевченка (від прокуратури до торгівельного центру "Квіточка").

13:04 15.03.2024

Комунальники - це бійці мирного фронту

  ВОНИ НЕ ЗВИКЛІ ДО УВАГИ ТА ХВАЛЕБНИХ СЛІВ. ПРОСТО ЩОДНЯ  ЗАЙМАЮТЬСЯ СПРАВОЮ, ЯКА У ВСІХ НА ВИДУ. Перебуваючи в тіні, ці чоловіки та жінки чепурять наше селище та населені пукти усієї громади, створюючи шедеври упорядкованості і чистоти. Тим часом інші – включають і обслуговують складні механізми, подаючи у оселі воду, забирають побутове сміття, слідкують за вуличним освітлення та роблять багато іншого. Така їх праця – ну дуже потрібна громаді!

12:16 15.03.2024

У Маньківській селищній раді відбулися урочисті заходи з нагоди Дня українського добровольця

     14 березня вся Україна пошановує українських добровольців.Саме в цей день у 2014 році на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону. Чоловіки й жінки самоорганізувалися та вирушили на схід України – на захист нашої держави та її суверенітету…

10:08 15.03.2024

Привітання від очільника Маньківської громади Валерія ІВАСЮКА з нагоди Дня українського добровольця

  Шановні добровольці Збройних сил України, Національної Гвардії, Територіальної  оборони, МВС та СБУ! Друзі,волонтери! Від імені Маньківської громади щиро вітаю Вас із Днем українського добровольця.

09:08 14.03.2024

З робочою поїздкою громаду відвідав заступник директора Департаменту соціального захисту  населення  Черкаської ОДА Олег Шимчук

   Вчора з робочою поїздкою громаду відвідали заступник директора Департаменту соціального захисту  населення  Черкаської обласної державної адміністрації Олег Шимчук та головний спеціаліст Людмила Волинець. Вони зустрілися з першим заступником селищного голови Олегом Мельником, директором КУ «Центр надання соціальних послуг» Юлією Панчук-Золотухіною та начальником відділу соціального захисту селищної ради Людмилою Загородною.

08:05 14.03.2024

У Молодецькому відбувся весняний концерт

На зміну зимі прийшла чарівна красуня-весна. Тож недаремно саме вона увібрала в себе одне з прекрасних свят – свято жінок. 9 березня у Молодецькому будинку культури пройшов концерт, присвячений Міжнародному дню боротьби за права жінок та миру. Цього дня на сцені лунали чудові слова та пісні, які подарували гарний настрій усім присутнім.

10:46 13.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень