Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Маньківській громаді пройшов другий тур відкритого Чемпіонату з футболу (7+1)

У Маньківській громаді пройшов другий тур відкритого Чемпіонату з футболу (7+1)

24 липня 2024 року було зіграно два матчі другого туру Відкритого Чемпіонату Маньківської територіальної громади з футболу (7+1), організатором якого є відділ освіти, молоді та спорту Маньківської селищної ради.

11:48 25.07.2024

Моніторинг соціальних послуг у селі Подібна

Моніторинг соціальних послуг у селі Подібна

Привітні, гостинні, охочі до співбесіди пенсіонери села Подібна з вдячністю відгукувались про роботу своєї помічниці - соціального робітника Лариси Дзисюк КУ "Центр надання соціальних послуг". Під час спілкування з’ясувалось, що працівник дотримується графіка відвідування та надає своїм підопічним необхідну сезонну допомогу.

11:01 25.07.2024

Герої не вмирають! В Маньківці навколішки попрощалися з трагічно загиблим  військовослужбовцем НОГОЮ ВОЛОДИМИРОМ АНДРІЙОВИЧЕМ

Герої не вмирають! В Маньківці навколішки попрощалися з трагічно загиблим військовослужбовцем НОГОЮ ВОЛОДИМИРОМ АНДРІЙОВИЧЕМ

Запекла, кровопролитна битва за Україну триває вже 882-й день. Все частіше надходять  сповіщення про  загибель військових. Все більше стає матерів, які втрачають найдорожчих і найрідніших. Щотижня повертаються на щиті на вічний спочинок бійці, які ціною власного життя боронять Батьківщину в кривавій російсько-українській війні.

16:13 24.07.2024

Увага! Оголошення!!!

Увага! Оголошення!!!

Шановні власники земельних ділянок та землекористувачі Маньківської ОТГ. З метою надання уточненої інформації, необхідної для обчислення і справляння плати за землю у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, до Маньківського відділення Уманської ОДПІ, у разі приватизації, оформлення, переоформлення, придбання, прийняття спадщини та інших нотаріальних дій, просимо надавати копії правовстановлюючих документів на землю (Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, свідоцтво про право на спадщину, договір купівлі – продажу та ін.) у відділ земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Маньківської селищної ради (с-ще Маньківка, вул.Шевченка,9,  1 поверх  кабінет №9).

12:50 24.07.2024

Продовжується моніторинг надання соціальних послуг

Продовжується моніторинг надання соціальних послуг

29 соціальних робітників працює у відділенні соціальної допомоги вдома КУ "Центр надання соціальних послуг Маньківської селищної ради". І у дощ, і у спеку вони надають 340 пенсіонерам громади допомогу у придбанні продуктів харчування та медикаментів, оплаті комунальних послуг, утриманні в належному стані прибудинкових територій та житлових приміщень, вирішують питання щодо оформлення субсидії та ін.

15:01 23.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень