A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВАМ ТА ІНШИМ ВИРОБНИКАМ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ. Оголошення про дотацію.

ДО УВАГИ ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВАМ ТА ІНШИМ ВИРОБНИКАМ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ. Оголошення про дотацію.

Згідно Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 № 918 (із змінами ПКМУ № 300 від 15.03.2024). Отримувачами бюджетних коштів є фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції (далі - отримувачі).

14:41 01.04.2024

Спалювати листя та суху траву – заборонено

Спалювати листя та суху траву – заборонено

Щороку восени та навесні починається сезон спалювання сухостою. Чи знаєте ви, що спалювання листя та сухої трави заборонено в Україні? Це не лише шкодить довкіллю, а й вашому здоров’ю. До того ж, це може призвести до серйозних юридичних наслідків. Про це інформують у Мінюсті України.

09:49 01.04.2024

Юні маньківчани змагалися в обласному конкурсі з робототехніки

Юні маньківчани змагалися в обласному конкурсі з робототехніки

22 березня 2024 року на   Черкащині  стартував  фестиваль   науки  та   робототехніки  «ROBOTERRA. Майбутнє  України  в  твоїх  руках». Захід  відбувся  на  базі КЗ «Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради»,  в  якому   взяли  участь   36  закладів  із  7  областей.

09:29 01.04.2024

У Вікторівці розпочалися роботи з вирубки та зачищення центральної дороги до села

У Вікторівці розпочалися роботи з вирубки та зачищення центральної дороги до села

  Вчора 28 березня 2024 року за сприянням керівництва  АФ "Хлібороб" ТОВ KERNEL, разом з їхніми працівниками, жителями села, працівника благоустрою та внутрішньо переміщеними особами було проведено вирубку та зачищення молодої порослі, молодого гілля впродовж обочини  центральної дороги до села Вікторівка. Роботи продовжуються... Разом ми СИЛА!!!

16:04 29.03.2024

УВАГА!!!  В Маньківці планується провести акцію ''Озеленення селища''

УВАГА!!! В Маньківці планується провести акцію ''Озеленення селища''

  УЖЕ ТРЕТІЙ РІК В НАШІЙ МАНЬКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ БУДЕ ПРОХОДИТИ АКЦІЯ ''ОЗЕЛЕНЕННЯ СЕЛИЩА''. Весна-пора відродження, оновлення, пробудження, це пора-надії на краще, надії Перемоги добра над злом.  Ми, українці, незламні, працелюбні, люблячі красу, життя люди. Із настанням теплої сонячної погоди прибираємо двори, саджаємо клумби, городи, адже любимо жити в комфорті, чистоті, любимо милуватись цвітінням квітів.

15:21 29.03.2024

у Маньківській гімназії  відбулося  відкриття класу безпеки

у Маньківській гімназії відбулося  відкриття класу безпеки

    22 березня 2024 року, у Маньківському НВК «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – гімназія» відбулося  відкриття класу безпеки. Захід урочисто відкрив начальник відлілу освіти, молоді та спорту Маньківської селищної ради Юрій Безверхий. Знайомство із тематичними зонами продовжили директор  закладу Володимир Дорошенко та члени дружини юних рятувальників - пожежних "Актив-101" Маньківського НВК «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – гімназія».

12:02 29.03.2024

Відділом соціального захисту селищної ради в рамках співпраці з благодійним фондом Міжнародна Організація з Міграції організовано видачу благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам

Відділом соціального захисту селищної ради в рамках співпраці з благодійним фондом Міжнародна Організація з Міграції організовано видачу благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам

  Відділом соціального захисту селищної ради в рамках співпраці з благодійним фондом Міжнародна Організація з Міграції організовано видачу благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які прибули на територію громади у період з грудня 2023 року по березень 2024 року. За попередніми заявками ВПО 28 березня 2024 року представниками благодійного фонду було видано: матраци – 70 шт., зимових постільних наборів – 78 шт., кухонних наборів – 36 штук, сонячних ламп - 37 штук, ковдр – 70 штук, відра 14 л – 69 шт.. Всього 36 новоприбулих сімей отримали гуманітарної допомоги на суму 200,5 тисяч грнивень.

11:39 29.03.2024

УВАГА!!! ОГОЛОШЕННЯ!!!

УВАГА!!! ОГОЛОШЕННЯ!!!

         28 березня 2024 року на перехресті вулиць Шевченка і Благодатної, Зоряної та Шевченка буде проведено заміна труби напірного водогону у відповідності до рішення виконавчого комітету Маньківської селищної ради від 26.03.2024 № 25-24 «Про надання дозволу на проведення земляних робіт».

09:10 28.03.2024

Що робити у разі виявлення підозрілих осіб?

Що робити у разі виявлення підозрілих осіб?

 Шановні жителі Маньківської територіальної громади. У разі виявлення підозрілих осіб, що можуть бути причетні до диверсійно-розвідувальної та підривної діяльності ворога, які цікавляться місцем розташування військових об`єктів, підприємств критичної інфраструктури (транспорту, енергетики) або здійснюють фото- відеофіксацію їх розташування НЕОБХІДНО:

17:15 27.03.2024

Оголошення про видачу благодійної гуманітарної допомоги

Оголошення про видачу благодійної гуманітарної допомоги

    За інформацією відділу соціального захисту Маньківської селищної ради 28 березня 2024 року о 10 годині біля приміщення Маньківської селищної ради (територія гаражів) буде видаватися благодійна гуманітарна допомога, надана за сприяння благодійного фонду Міжнародної Організації з Міграції для внутрішньо переміщених осіб, які прибули в громаду у період з грудня 2023 року та подали заявку на потребу у промислових товарах: матрац, зимовий постільний набір, кухонний набір, сонячна лампа, ковдра, відро. Гуманітарна допомога буде видаватися представниками Міжнародної Організації з Міграції.

17:04 27.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень