A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення Про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про встановлення  місцевих податків та зборів на території  Маньківської селищної територіальної громади»

Дата: 29.04.2021 16:38
Кількість переглядів: 645

   Відповідно до вимог п. 24 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 9,13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» веб-сайті Маньківської селищної ради у розділі «Регуляторна політика» підрозділ «Оприлюднення проєктів регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу» (https://mankivska-gromada.gov.ua/opriljudnennya-proektiv-regulyatornih-aktiv-ta-analizu-regulyatornogo-vplivu-15-29-53-07-04-2021/) опубліковано проект регуляторного акту – проект рішення селищної ради «Про встановлення  місцевих податків та зборів на території  Маньківської селищної територіальної громади»

  Зауваження та пропозиції щодо внесення змін та доповнень до проекту приймаються протягом одного місяця з дня публікації проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу шляхом надання їх у письмовому вигляді до фінансового управління Маньківської селищної ради за адресою: 20101 смт. Маньківка, вул. Соборна 14, або електронну адресу manfuotg@ukr.net

 Довідки за телефонами: (04748) 6 13 78; 6 10 56

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень