A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Збірна України презентувала нову форму, в якій буде грати на Євро-2020

Дата: 11.06.2021 08:27
Кількість переглядів: 438

   Всі вже бачили яка гарна форма у нашої збірної по футболу ?  Українська національна збірна виступатиме на Євро-2020 в новій формі: центральний елемент — карта нашої держави, з Кримом, а також Луганською і Донецькою областями. Так от, УЄФА зобов'язала Україну прибрати з форми гасло "Героям слава!" Хоча завжди виступає за футбол поза політикою....

   Слоган "Слава Україні!" залишиться на формі, оскільки сам по собі він може розглядатися як неполітичний, а от іншу частину - "Героям слава!" - збірна України має прибрати, оскільки в поєднанні з першим вона має очевидний політичний підтекст.

  Нагадаємо, що на Євро-2020 "синьо-жовті" зіграють у групі C разом із Нідерландами, Північною Македонією та Австрією.

   Уже 13 червня – матч із Нідерландами в Амстердамі. Зарядімо збірну на перемогу разом! Гру Нідерланди – Україна буде показано на великому екрані на НСК «Олімпійський»!  Усі трансляції матчів EURO-2020 дивіться з 11 червня на каналі «Україна».

   «Ми віримо, що силует України додасть сил гравцям, адже вони боротимуться за всю країну. А вся Україна від Севастополя і Сімферополя до Києва, від Донецька і Луганська до Ужгорода підтримувати їх у кожному матчі», - розповів президент УАФ Андрій Павелко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень