A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Медикам екстренки вручили 24 нові автівки

Дата: 21.08.2021 08:04
Кількість переглядів: 283

  Медики Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради отримали «Швидкі» типу «А», «В» та «С» на базі “Citroеn Jumper”. Автівки мають усе необхідне медичне устаткування й готові одразу стати до роботи. Вони значно покращать якість надання медичної допомоги всім, хто цього потребує, та забезпечать вчасний доїзд до місця виклику. Так вважають у Центрі.

  Урочистий захід відбувся за участі заступника голови Черкаської обласної ради Сергія Лісового, а також голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Скічка.

Фото без опису

- В області працює 102 бригади та 4 автомобілі відділу реагування на надзвичайні стани. Нині автопарк Центру ЕМД налічує 200 автомобілів швидкої медичної допомоги. За 9 останніх місяців автопарк поповнився 66 новими «Швидкими», кожна з яких обладнана: GPS-трекерами й тривожними кнопками. І це особливо важливо, враховуючи, що почастішали напади на працівників «Швидкої». Принагідно, щиро дякую нашим медикам за їх працю та постійну готовність прийти на допомогу першими! Ви робите благородну справу, рятуючи життя інших, - Сказав Сергій Лісовий.

Фото без опису

Всі автівки обладнані сучасною апаратурою відповідно до європейських стандартів. Загальна сума, яку витратили на придбання автомобілів, становить 59 мільйонів 565 тисяч гривень.

- Розподіляли “Швидкі” на кожний підрозділ, зважаючи на географію, територію обслуговування, зони обслуговування, рельєф доріг і якість дорожнього покриття. Відтак, спецтранспорт отримали бригади екстреної медичної допомоги у різних куточках Черкаської області. Зокрема, три автівки отримали медики Сміли та Умані, дві – Звенигородки. Золотоноша, Чорнобай, Іркліїв, Чигирин, Городище, Лисянка, Ватутіне та Христинівка – отримали по одному автомобілю. Ще вісім автівок отримали медики міста Черкаси, - повідомляють у Центрі.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень