A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання селищного голови Валерія Івасюка з Днем працівників цивільного захисту України (Днем рятівника)!

Дата: 17.09.2021 08:05
Кількість переглядів: 343

  17 вересня вся Україна віддає шану людям, які стоять на сторожі життя та безпеки інших. У День рятівника своє професійне свято відзначають люди кількох професій - аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, спеціальних підрозділів. Це день, коли ми вшановуємо співвітчизників, які зробили вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

  Люди, які вибирають професію рятівника, відзначаються особливими рисами характеру: самовідданістю, мужністю, сміливістю, силою волі та дисциплінованістю. Ви рятуєте чужі життя та здоров'я, при цьому забуваєте про себе. Ваша робота - це справжня місія. Бути рятівником - це покликання.

Фото без опису

  Нехай робота, яку ви виконуєте, завжди буде належним чином оцінена. Бажаю щоб теплих слів і привітань, слів вдячності та підтримки звучало для вас якомога більше щодень, а не лише під час урочистостей. Міцного вам здоров'я, наснаги та терпіння у вашій нелегкій праці. В час, коли ви бережете людські життя, нехай Вас оберігає Господь Бог і обдаровує Своїми щедротами.

З повагою,

селищний голова                                                Валерій ІВАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень