A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Обрано кандидатуру на посаду старости Дзензелівського старостинського округу

Дата: 09.11.2021 08:48
Кількість переглядів: 299

   05 листопада 2021 року у селі Дзензелівка, відбулося громадське обговорення кандидатури старости.  Відповідно до Порядку проведення обговорення кандидатури старости, затвердженого рішенням селищної ради від 07.102021 №14-5/VIII, у вказаному населеному пункті 03.11.2021 року було проведено громадське опитування жителів. На опитування відповідно до розпорядження селищного голови від 19.10.2021 № 122-ОД  виносилась кандидатура гр. БУКАНЬ Лариси Віталіївни, 18.04.1989 року народження, місце народження: село Дзензелівка, жителька села Дзензелівка, вул. Лесі Українки, 12.

Фото без опису

   За результатами опитувань, кандидатура БУКАНЬ Лариси Віталіївни на посаду старости Дзензелівського старостинського округу була підтримана жителями округу. Старостинський округ налічує 1138 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Згідно законодавства, у старостинському окрузі з кількістю жителів до  1500 осіб кандидат вважається погодженим з жителями округу, якщо отримав більше 20 відсотків голосів, тобто мінімальна кількість голосів для подолання  20% по Дзензелівському старостинському окрузі становить 228 осіб. Кандидатура БУКАНЬ Лариси отримала підтримку 426 голосів, що у відсотковому співвідношенні становить 37,43%, згідно листів опитування № 1, 2, 3, 4 від 03.11.2021 (додаються до протоколу). Тому кандидатуру Лариси Віталіївни можна вважати погодженою із жителями відповідного старостинського округу.

Фото без опису

   Під час громадського обговорення Букань Л.В. розповіла про свою роботу на посаді діловода виконавчого комітету Маньківської селищної ради про майбутні плани щодо роботи на старостинському окрузі. Закликала мешканців села і надалі підтримувати в належному стані благоустрій села, не спалювати рештки органічних речовин, здійснювати озеленення Дзензелівки, а також подякувала ряду підприємців, керівників підприємств та жителів села за надану фінансову підтримку, за виконані роботи та надану техніку.

Фото без опису

 

   Жителі села Дзензелівка, які висловили клопотання селищному голові громади  знайти шляхи об’їзду для великогабаритного транспорту, який транспортує цукровий буряк з ТОВ «Кищенці», оскільки це призводить до руйнації дороги Дзензелівка - Маньківка, а також вивчити можливі шляхи вирішення обрізання гілля вздовж вищезгаданої дороги. Актуальним для жителів с. Дзензелівка є питання підтримки та збереження музею, що знаходиться у їхньому селі, а також відновлення в будинку культури заходів для зацікавлення молоді: проведення дискотек, встановлення тенісного стола чи більярду, забезпечення належного теплового режиму.

Фото без опису

   Більшістю голосів було прийнято рішення  вважати громадське обговорення кандидатури  на посаду старости  Дзензелівського старостинського округу таким, що відбулося в повному обсязі. Винести кандидатуру Букань Лариси Віталіївни на затвердження Маньківською селищною радою на посаду старости Дзензелівського старостинського округу, про що членами оргкомітету було складено відповідний протокол.

Фото без опису

Протокол №3 проведення громадського обговорення кандидатури старости Дзензелівського старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень