A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання керманича громади Валерія Івасюка з Днем працівників суду !

Дата: 15.12.2021 11:49
Кількість переглядів: 243

Шановні судді, працівники апаратів, органів та ветерани системи правосуддя!    Фото без описуВід імені депутатського корпусу, виконавчого апарату селищної ради та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди  Вашого професійного свята - Дня працівників суду! Та найперше, прийміть мої слова вдячності за вашу щоденну і невтомну працю, якою Ви забезпечуєте функціонування судової влади в нашій громаді.

Я щиро вірю, що Ваш високий професіоналізм, вірність ідеалам Правди і Справедливості, мудрість та відповідальність за долю кожної людини, завжди будуть незаперечними заповідями вашої роботи.

Велика повага та вдячність суддям у відставці, які протягом усього життя були відданими праву та закону, відповідальними за долі людей, з честю і гідністю несли таку важку ношу як право і обов'язок здійснювати правосуддя. 

Тож нехай вашу почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети – утвердження верховенства права в нашій державі!

Хай у ваших помислах завжди буде мудрість, у службових справах – чесність, у серцях – добро, та любов від людської подяки.

Прийміть побажання добра, міцного здоров’я, великого людського щастя, миру та злагоди!

Вдячний за те, що Ви залишаєтесь гарантами довіри громадян до держави та суспільної злагоди через здійснення незалежного і справедливого правосуддя, а ваша нелегка та відповідальна праця є запорукою ефективного захисту прав і свобод громадян та утвердження України, як правової держави.

       З повагою

Селищний голова                                        Валерій  ІВАСЮК

виконавчий апарат та депутатський корпус Маньківської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень