A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулося чергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 18.01.2022 11:06
Кількість переглядів: 339

17 січня 2022 року відбулося засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому, зокрема, розглянуто питання:  стану пожежної безпеки у закладах охорони здоров’я;  про вжиття заходів із запобігання загибелі людей на водних об’єктах;про стан забезпечення твердим паливом окремих закладів освіти.

З першого питання порядку денного доповів Роман Кривошея, провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Уманського районного управління Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України в Черкаській області. Промовець, зокрема, проаналізував ситуацію щодо виконання попереднього протокольного рішення комісії з питань обладнання закладів охорони здоров’я системами протипожежного захисту, стану утримання систем внутрішнього протипожежного водогону, захисту будівель і споруд від прямих уражень блискавкою та її вторинних проявів тощо.

Про стан  організації пожежної безпеки на ввірених об’єктах доповіли Ігор НАУМЕЦЬ – директор КНП “Маньківський центр первинної медико-санітарної допомоги та Юрій КУЛИК – директор КНП “Маньківська багатопрофільна лікарня”.

  Фото без опису  З другого питання порядку денного доповів Володимир МИХАЙЛОВИН – секретар комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Він, зокрема, акцентував увагу на необхідності налагодження постійної взаємодії між виконавчим комітетом селищної ради, відділом поліцейської діяльності № 1 Уманського районного управління головного управління Національної поліції України в Черкаській області та 21-ю державною пожежно-рятувальною частиною 5-го ДПРЗ ГУ ДСНС України в Черкаській області.

Ефективним методом попередження нещасних випадків і надзвичайних ситуацій на водних об’єктах члени комісії визнали проведення роз’яснювальної роботи з доведенням до населення правил поведінки на кризі.

Про забезпеченість окремих закладів освіти дровами, проблеми щодо цього та шляхи подолання кризових ситуацій доповів Юрій Безверхий – начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради.

За результатами розгляду питань порядку денного комісією прийнято відповідні протокольні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень