A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Безкоштовні онлайн-консультації для українських підприємців від провідних міжнародних бізнес-експертів через глобальний маркетплейс OnFrontiers

Дата: 03.02.2022 15:05
Кількість переглядів: 180

Про ініціативу

Міністерство цифрової трансформації України спільно з Державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка Україні» надають малим і середнім підприємствам (МСП) додаткові можливості посилювати свій бізнес та виходити на нові ринки, пропонуючи їм доступ до спеціалізованих консультаційних сесій з міжнародними бізнес-експертами на глобальному маркетплейсі OnFrontiers.

Платформа OnFrontiers дозволяє клієнтам швидко й точно визначати та зв’язуватися із позаштатними технічними експертами з різних куточків світу, різних індустрій та бізнес-ніш з усього світу завдяки вебконсультаціям.

Українські підприємці зможуть безкоштовно залучати міжнародних консультантів до вирішення бізнес-проблем з питань електронної комерції, розвитку експорту, цифрової трансформації та багатьох інших тем, а також стратегічних чи вузьких нішевих завдань свого бізнесу. 

Для українських підприємців будуть доступні такі теми безкоштовних консультацій:

  1. Започаткування ділової діяльності в США, ЄС та інших країнах.
  2. Дослідження ринків та підготовка маркетингової стратегії.
  3. Права інтелектуальної власності (ІВ).
  4. Електронна комерція.
  5. Цифрова трансформація бізнесу МСП.
  6. Інновації.
  7. Штучний інтелект (ШІ).
  8. Великі дані (Big Data).
  9. Доповнена реальність (AR) та віртуальна реальність (VR).
  10. Краудфандинг.
  11. Стале виробництво.
  12. Та багато інших видів консультацій, які проводять міжнародні експерти залежно від запиту підприємців, оскільки платформа OnFrontiers співпрацює з більше ніж 30 000 консультантів з різних сфер та напрямів експертизи.

Завдяки консультаціями підприємці зможуть отримати такі можливості, наприклад: 

  • сформувати стратегію виходу на ринок у будь-якій точці світу, у тому числі методи виявлення нових клієнтів або постачальників на цільових ринках;
  • дізнатися вимоги до виробництва або постачання продукції (тобто питання сертифікації або специфікації), що застосовуються міжнародними покупцями або відомими світовими брендами;
  • зрозуміти ціноутворення або стратегію брендингу, застосовні до різних інструментів та платформ електронної комерції;
  • зрозуміти тенденції в змінах споживчих вимог та очікувань щодо продукції чи послуг;
  • отримати відгуки від досвідчених інвесторів, експертів та/або керівників підприємств щодо бізнес-моделі, продуктів, рішень чи послуг;
  • та багато інших можливостей залежно від запиту підприємства.

У межах ініціативи через платформу OnFrontiers консультації отримають до 50 підприємств.

Що таке платформа OnFrontiers?

Платформа OnFrontiers — це вигідна та ефективна послуга пошуку консультантів, яка дозволяє клієнтам отримати доступ до глобальної мережі з понад 30 000 міжнародними експертами з різних країн світу, індустрій, типів діяльності та бізнес-ніш, яких можна залучати як консультантів до вирішення конкретних бізнес-проблем, стратегічних чи вузьких нішевих завдань вашої організації. Клієнтами платформи OnFrontiers є провідні компанії зі списку Fortune 500, а також визнані світові бренди: Bose, Deloitte, OPIC, Rockefeller Foundation, DHL, The World Bank та інші.

 

Чому OnFrontiers може бути корисним для вас: 

Масштаб

Прямі зв'язки з експертами світового класу відповідно до вимог бізнесу, попередньо перевіреними та доступними в будь-якій точці світу.

 

Ефективність

Усунення адміністративних перешкод для доступу до потрібного досвіду: платформа швидко підбирає й узгоджує потрібних експертів.

 

Відстеження

Платформа записує консультації з експертами, щоб бізнес міг повернутись до розмови або поширити її з командою чи зацікавленими сторонами. 

 

Конкретність 

Консультанти адресують як загальні, так і найвужчі та конкретні бізнес-проблеми, пов'язані зі всіма географічними напрямками, ринками, індустріями, каналами продажів.

Чим вам може бути корисна ця пілотна ініціатива? 

Ви отримаєте доступ до широкої мережі міжнародних експертів, які мають перевірений та практичний досвід, що може допомогти вам успішно розвивати свій бізнес або розробити стратегію щодо виходу та розвитку на бажаних цільових ринках. Експерти нададуть консультації в онлайн-форматі і допоможуть вирішити ваші бізнес-проблеми. Платформа OnFrontiers допоможе підібрати експерта, яка/який найкраще відповідає вашим потребам та полегшить планування дзвінків з цим експортом/експерткою відповідно до вашого графіка.

Організатори програми на підставі заявок у порядку живої черги оберуть підприємства, які відповідатимуть кваліфікаційним критеріям для отримання консультацій. Кожне відібране підприємство отримає серію з 2 консультацій, які можна використати впродовж 45 днів на платформі OnFrontiers.

 

image-268

Зареєструватися для участі в ініціативі

За посиланням ви зможете залишити заявку на участь в ініціативі відповідно до вищезазначених правил та умов. Вам необхідно подавати заявку виключно англійською мовою.

Залишити заявку на участь в ініціативі

Як працюватимуть консультації для відібраних підприємств?

01

Після підтвердження відбору заявника на участь у програмі та реєстрації на платформі OnFrontiers компанія чи підприємець матиме 45 днів для отримання консультацій.

02

Менеджер із запитів, призначений OnFrontiers, допоможе вам уточнити ваш запит та сприятиме у процесі пошуку та налагодження зв’язків з консультантами.

03

Консультації проводяться за попереднім записом, а платформа має вбудовану функцію автоматизованого планування, яка робить координацію між експертами та клієнтами безперебійною й ефективною. 

04

Всі консультації надаються англійською мовою, тому важливо, щоб представник підприємства, який братиме участь у консультації, вільно володів англійською мовою.

05

Типова консультація триває близько однієї години.

06

Консультації записуються, і за потреби клієнти можуть отримати доступ до записів консультації для власних матеріалів.

07

Через 45 днів після надання консультацій невикористаний залишок повертається організаторам, щоб надати іншим учасникам програми можливість скористатися цими кредитами.

Критерії, за якими будуть обрані підприємства до участі в програмі: 

Щоб бути обраним для участі в програмі, підприємство має відповідати таким критеріям:

І. Ви український/а доброчесний/а підприємець/иця, а саме: 

  • в ініціативі можуть взяти участь українські підприємства будь-якої форми власності (ФОП та юридичні особи) з будь-якого регіону України, які офіційно зареєстровані та є суб’єктами мікро-, малого і середнього підприємництва відповідно до Господарського кодексу України, провадять свою діяльність на території України, а також можуть вести діяльність в інших країнах;
  • щонайменше 51% акцій компанії належить громадянам України (відповідно до Статуту);
  • підприємство не розміщене та не веде свою діяльністю на тимчасово окупованих територіях України та АРК Крим;
  • підприємство не веде діяльність у Російській Федерації та не входить до санкційних списків;
  • підприємство не працює у сфері виробництва, торгівлі зброєю, тютюном та алкогольними виробами;
  • підприємство не перебуває у процесі припинення або банкрутства;
  • підприємство має власний вебсайт, або сторінки у соціальних мережах;
  • підприємство не займається професійним консультуванням інших підприємців та не надає такі послуги на регулярній основі.

 

ІІ. Ви шукаєте консультації з експертами з метою отримання нової або конкретної бізнесової можливості для вашого бізнесу, що призведе до будь-якого з таких результатів:

  • збільшення теперішніх продажів або створення нових продажів шляхом залучення нових клієнтів;
  • залучення додаткових інвестицій або фінансування;
  • створення нових робочих місць;
  • покращення управлінської практики на підприємстві;
  • успішного виходу на новий експортний ринок;
  • оптимізація бізнес-процесів на підприємстві.

 

ІІІ. Ваш запит до консультанта конкретний і може бути негайно розглянутий:

  • ви можете чітко та детально описати ваш запит та бізнес-проблему;
  • ви можете чітко сформулювати, які саме консультанти вам потрібні, з якої сфери, а також який досвід чи бізнес-профіль вони повинні мати;
  • ви чітко розумієте, чому саме такий консультант вам потрібен для вирішення вашого бізнес-запиту;
  • ваш запит для організаторів ініціативи та консультанта будуть зрозумілими.

 

ІV. Онлайн-консультації на базі платформи OnFrontiers — найефективніший спосіб для розв’язання вашої бізнес-проблеми:

  • вашу бізнес-проблему можна розв’язати або отримати необхідний вам відгук від консультанта в режимі онлайн за допомогою консультації.

 

V. Ви або ваші співробітники знаєте англійську мову на рівні вільного володіння письмово й усно для зручної комунікації з експертами OnFrontiers.

 

VІ. Ваше підприємство  через 6 і 12 місяців після участі в програмі надасть інформацію щодо ваших бізнес-результатів (описаних у пункті “II”), які будуть використані виключно для внутрішньої звітності Програми USAID КЕУ.

Як проходить відбір та отримання консультації? 

01

Ми просимо подавати заявки лише тих підприємців, які відповідають кваліфікаційним критеріям, що описані вище.

02

Ви подаєте заявку згідно з формою, яка прикріплена нижче, лаконічно, але конкретно заповнюючи потрібні поля. Під час подання заявки підприємець погоджується з умовами ініціативи та обробкою персональних даних*. 

03

Після подання заявки організатори програми (фахівці Програми USAID конкурентоспроможна економіка України) розглядають вашу заявку та ухвалюють рішення про включення чи не включення вашого підприємства до ініціативи. Тільки повністю й детально заповнені заявки та ті, що відповідають кваліфікаційним критеріям (розділ VI), можуть бути погоджені до участі.

04

У разі позитивного рішення ви отримаєте лист з подальшими інструкціями.

05

Вашу заявку буде передано до менеджерів маркетплейсу OnFrontiers, які зв'яжуться з вами щодо процесу реєстрації на OnFrontiers та отримання консультацій.

06

Менеджер OnFrontiers маркетплейсу допоможе вам уточнити запит до консультантів, а потім підготувати список найкращих експертів, які відповідають вашим бізнес-запитам. На постійній основі ви отримуватимете сповіщення про тих визначених експертів, які пропонуються вам для ознайомлення. Ви можете надати зворотний зв’язок для подальшого вдосконалення пошуку. Як тільки ви оберете експерта, ви зможете призначити консультацію з обраним експертом. OnFrontiers зазвичай пропонує 3-4 експертів, які найкраще відповідають вашій заявці. Крім того, не стягується жодна плата, доки ви не оберете консультанта, з яким ви хотіли б поговорити, та не забронюєте зустріч на конкретну дату.

07

Ви узгоджуєте час проведення консультацій і їх отримуєте. На отримання консультацій вам буде надано 45 днів. Невикористаний залишок анулюється наприкінці цього терміну і ви не зможете більше записатися на безкоштовну консультацію.

08

Вам надаються онлайн-консультації, ви залишаєте відгуки та отримуєте доступ до голосового запису вашої розмови з консультантом. За бажанням ви можете подати заявку на доступ до письмової стенограми запису консультації (якщо вам потрібні письмові стенограми, вони надаються за додаткову частину кредитів).

09

Організатори ініціативи зв’яжуться з вами орієнтовно через 6 і через 12 місяців з метою отримання вашого зворотнього зв’язку і кращого розуміння, як саме консультації вплинули на розвиток вашого бізнесу.

Очікується, що до 50 підприємств скористаються консультаціями від OnFrontiers і посилять свій бізнес, адже Програма передбачає надання серії з 2 консультацій.

 

image-232

Хто консультує підприємців? 

Міжнародні експерти, які верифіковані та перевірені глобальним маркетплейсом OnFrontiers. Ви зможете побачити їхній повний профіль, досвід та відповіді на попередні пошуки/запити підприємців, а також рейтинг та відгуки після проведених консультацій.

Історії успіху та приклади консультацій OnFrontiers

  • Компанія на ринку кормів для тварин у Нігерії. Експерти допомогли отримати інформацію щодо місцевого ринку птиці, місцевого ринку аквакультури, місцевого ринку кормів, включаючи драйвери попиту, структуру, ключових гравців, динаміку галузі. 

 

  • Проєкт у сфері супутникових рішень для зв’язку в Анголі. Замовник оцінював можливості надання супутникових рішень для держави, наприклад управління стихійними лихами, електронна охорона здоров’я та зв’язок у сільській місцевості. Експерти допомогли зрозуміти проблеми ІКТ-зв’язку в Анголі, провести мозковий штурм поточних і майбутніх урядових ініціатив, які можуть бути забезпечені за допомогою супутникового зв'язку, а також галузевих факторів, які можуть вплинути на вихід на ринок нових учасників. 

 

  • Фінансова компанія, що надає позики до зарплати на 11 ринках Африки та Латинської Америки. Експерти проаналізували, в яких сферах команда повинна проводити подальші дослідження регуляторної політики та ризиків, пов’язаних із наданням кредиту до зарплати, а також які вимоги слід застосовувати до позичальників. 

 

  • Проєкт із сонячної енергетики в Коста-Риці. Експерти допомогли зрозуміти вплив поточного / очікуваного регулювання, політики та економічних факторів на масштаб сонячної енергії з розподіленою генерацією в Коста-Риці, а також як ринок може розвиватися в майбутньому, наприклад структура тарифу, ціноутворення на енергію, обмеження. 

 

  • Проєкт із геотермальної енергетики у Східній Африці. Експерти допомогли ознайомитись із секторами енергетики та відновлюваної енергетики в Гані, Нігерії та Кенії.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень