A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Герої не вмирають! На Маньківщині навколішки прощалися із загиблим на війні Героєм Євгенієм Хованом.

Дата: 02.06.2022 08:58
Кількість переглядів: 485

   Маньківську громаду сколихнула страшна чорна звістка. Відстоюючи цілісність і незалежність рідної України, смертю хоробрих загинув наш земляк, учасник бойових дій Хован Євгеній Русланович.

Фото без опису

    Нав’язана нам війна забрала вже сотні життів українців, які були кращими, цвітом нації. Не думаючи про своє життя, вони за першим покликом стали на захист своєї Вітчизни.

   Євгеній Русланович народився 01 червня 1992 року. Як і всі однолітки, пішов до Дзензелівської школи та закінчив її.  Педагогам та однокласникам він запам’ятався товариським та активним учнем. Ще з шкільних років хлопець ніколи не боявся взяти на себе відповідальність у вирішенні складних ситуацій. Ця риса збереглася в нього і в подальшому житті.

Фото без опису

      В 2012 році пішов на строкову службу до лав Збройних Сил України. 2014-2015 році приймав участь в антитерористичної операції на сході України, після чого пішов на контрактну службу до Збройних Сил. В січні 2018 року одружився і невдовзі дружина Яна подарувала найцінніше в житті – доньку Поліну. А 2019 року, свідомо зробивши свій вибір, повернувся служити до Збройних Сил України за контрактом,  переїхавши разом із сім’єю  в село Роги Уманського району, де проходив службу до 2021 року.  Євгеній нагороджений  медалями:  за взірцевість у військовій службі, за заслуги, учасник АТО, учасник бойових дій.

Фото без опису

    Але, коли 24 лютого був оголошений військовий стан, він прийшов у  військкомат добровольцем. І з 25 лютого пішов захищати  Вітчизну, не роздумуючи, проміняв тихе, спокійне  життя на суворі будні воїна-захисника. За час проходження служби Євгеній користувався повагою та авторитетом серед бойових товаришів. Євгеній любив життя і багато хотів  встигнути, але занадто рано «ворожа куля» його обірвала, не давши здійснитись  мріям. Загинув Хован Євгеній Русланович 25 травня 2022 року  у м. Бахмут Донецької області.

Фото без опису

    Ольга Петрівна, Яна Петрівна та рідні  від усієї  громади висловлюємо щирі співчуття.

Біль від втрати сина, чоловіка, брата не заживе ніколи. Але нехай Вас підтримує думка про те, що Євгеній віддав своє молоде життя за рідну Україну, за свій народ і загинув, як справжній воїн, як справжній Герой на полі бою.

Фото без опису

 Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно.

Фото без опису

 Вічна пам’ять тобі, Євгене.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень