Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

В Маньківській громаді навколішки прощалися із полеглим на війні Героєм Лисенком Іваном Івановичем

Дата: 30.11.2022 16:54
Кількість переглядів: 249

  Нав’язана нам війна забрала вже сотні життів українців, які були кращими, цвітом нації. Не думаючи про своє життя, вони за першим покликом стали на захист своєї Вітчизни. Серед них був і житель нашої громади ЛИСЕНКО Іван Іванович, який загинув смертю хоробрих у зоні бойових дій, відстоюючи цілісність і незалежність рідної України.

Фото без опису

Народився Іван Лисенко 26 квітня 1983 року у м. Ватутіно, що на нашій Черкащині. Там же, у 1989 році, пішов до школи, де навчався до третього класу.

Згодом сім’я переїхала до села Паланочка Маньківського району, де Іван навчався до дев'ятого класу. Він був товариським, доброзичливим, щирим та життєрадісним.

Фото без опису

Закінчивши дев'ятий клас, Іван став студентом Уманського технікуму механізації, мав багато друзів. Після навчання працював на різних будівельних роботах.

Фото без опису

У 2012 році доля поєднала нашого героя із дівчиною-односельчанкою, з якою в щасливому шлюбі прожили десять років, народивши двох діток.

Фото без опису

Іван був безстрашним, сміливим, справжнім воїном. На його життєвому шляху випало чимало труднощів, але він їх долав, адже був витривалим та бійцем по життю.

Фото без опису

Коли розпочалася війна, Іван змінив тихе, спокійне  життя на суворі будні воїна-захисника, захищаючи Батьківщину від російських агресорів і найманців. Він любив життя і багато хотів  встигнути, але занадто рано ворожа куля його обірвала, не давши здійснитись мріям.

Фото без опису

 Від усієї громади висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя. Біль від втрати не заживе ніколи. Але нехай рідних підтримує думка про те, що він віддав своє молоде життя за рідну Україну, за свій народ, за кожного з нас із вами… і загинув, як справжній воїн, як Герой на полі бою.

Фото без опису

Спи спокійно, Солдате.  Добрий, світлий спомин про хороброго, щирого патріота і захисника назавжди закарбується священною пам’яттю в серці кожного, хто його любив, шанував, знав.

Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно. Вічна пам’ять тобі, Іване.  Схиляємо голови і пам’ятаймо всіх, хто віддав життя за рідну землю, соборну та незалежну Україну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень