Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Ігор Миклащук: «Постійна комунікація, відкритість та прозорість» — такими принципами керуємось у своїй діяльності в Уманській районній військовій адміністрації

Дата: 24.01.2024 09:21
Кількість переглядів: 78

Ігор Миклащук: «Постійна комунікація, відкритість та прозорість» — такими принципами керуємось у своїй діяльності в Уманській районній військовій адміністрації.

Фото без опису

"Сьогодні, з представниками територіальних громад Уманського району, структурних підрозділів РВА, Нацполіцією, військовими — відбулося засідання колегії райдержадміністрації.

Звіт, відкритість та прозорість - голова ГО «Аквавіта» Петро Карачун доповів про спрямування коштів з благодійного рахунку громадської організації в рамках виконання Меморандуму про співпрацю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Ще одне питання, яке щодня тримаємо на контролі з військовими та Нацполіцією - мобілізація людських та транспортних ресурсів, популяризація військової служби в регіоні.

Також, працюємо й над іншими, не менш важливими, напрямами: соціальні гарантії ВПО, виконання районного бюджету, звернення громадян та інформаційна відкритість.

Наближаємо Перемогу разом!
Слава Україні!
" - додав начальник РВА Ігор Миклащук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень