Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

В області триває підготовка до опалювального сезону

Дата: 23.07.2024 10:53
Кількість переглядів: 38

Підготовка до опалювального сезону на Черкащині в розпалі. Як підприємства області готуються до зими – ознайомив в.о. міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Василя Шкуракова начальник ОВА Ігор Табурець.

Фото без опису

Зокрема, акцентували увагу на роботі критичної інфраструктури, джерелах резервного живлення, алгоритмах роботи підприємств галузі у випадку надзвичайних ситуацій.

– Працюємо тут і зараз, щоб бути готовими до можливих викликів і вчасно розпочати опалювальний сезон, – наголосив Ігор Табурець. – Орієнтую громади задіювати всі можливі інструменти для енергетичної стійкості.

Фото без опису

Фото без опису

Водночас на Черкащині акцентують увагу на когенерації. Наразі в області діють 12 когенераційних установок. Ще 11 будуть встановлені згодом.

Фото без опису

– Когенерація дозволяє комбіновано виробляти тепло й електроенергію, – зауважив очільник Черкащини. – Зосереджуємо увагу передовсім на комунальних підприємствах. Утім і приватний сектор економіки теж у такий спосіб підсилюється. Працюємо далі. Щоб бути в готовності. Максимально.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень