Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

На Маньківщині навколішки прощалися із полеглим на війні Героєм Федюченком Андрієм Анатолійовичем!

Дата: 02.02.2023 16:47
Кількість переглядів: 217

Скорботна новина сколихнула нашу громаду в зоні бойових дій загинув 22-річний  житель Маньківки Федюченко Андрій Анатолійович. Він загинув захищаючи Україну та усіх нас від підступного та безжального ворога - росії. Нав’язана фашистським, путінським режимом, а також освячені та схвалені московським патріархатом вбивства, війна забрала вже тисячі життів українців, які були кращими, які були цвітом нації. Не думаючи про своє життя, вони за першим покликом стали на захист своєї Вітчизни, своєї рідної української землі. Серед них був і наш Андрій, який загинув смертю хоробрих, відстоюючи цілісність і незалежність рідної України, виконуючи свій громадянський обов’язок на Донеччині. Обірвалося життя молодої, сповненої сил, енергії та задумів людини.

Фото без опису

   Федюченко Андрій Анатолійович народився 14 грудня 2000 року. У 2007 році пішов навчатися до школи-гімназії № 2. У 2016 році  вступив до Уманського аграрного ліцею, де навчався на агронома з суміжним  навчанням на повара. У 2018 році був призваний до лав Збройних Сил України. У  грудні 2020 року підписав контракт і пішов служити в 1-у окрему танкову Сіверську бригаду.

Фото без опису

З березня по грудень 2021 року брав участь  в антитерористичній операції в м.Северодонецьк. З 26 серпня 2021 року Андрій -  учасник бойових дій. Війна застала його в селищі Гончарівськ Чернігівської області, пройшов облогу Чернігова, воював на Гуляйполі, був під Дніпром. За цей період став старшим солдатом та здобув військову професію майстер – стрілець. Останні два місяці знаходився між Бахмутом та Соледаром.

Фото без опису

   Від  усієї  громади  висловлюємо  щирі  співчуття  рідним та близьким  Героя. Біль  від  втрати не заживе  ніколи. Але нехай рідних  підтримує думка про те, що  він  віддав  своє  молоде  життя за рідну Україну, за свій народ, за кожного з нас із вами… і загинув, як справжній воїн, як Герой на полі бою.

Фото без опису

   Спи спокійно, Солдате.  Добрий, світлий  спомин про хороброго, щирого  патріота і захисника  назавжди  закарбується   священною  пам’яттю в серці кожного, хто його любив, шанував, знав.

Фото без опису

  Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно. Вічна пам’ять тобі, Андрію.  Схиляємо голови і пам’ятаймо всіх, хто віддав життя за рідну землю, соборну та незалежну Україну.

Фото без опису

 Слава Україні !   Слава Героям !    Слава Збройним Силам України !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень