Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Повернувся на щиті: на Маньківщині попрощалися із полеглим Героєм-захисником Віталієм Дрімлею

Дата: 10.04.2024 10:58
Кількість переглядів: 125

  У Маньківській громаді – знову траурні стрічки. «На щиті» до рідного Поминика повернувся солдат Дрімля Віталій Михайлович, старший водій радіолокаційного відділення радіолокаційного вузла військової частини, який загинув внаслідок потрапляння на мінне поле, в районі населеного пункту Кринки, Херсонської області.

Фото без опису

   Віталій  Михайлович  Дрімля  народився  30 квітня  1990  року в селі Пугачівка, Уманського району  Черкаської  області.

 Закінчив Вікторівську ЗОШ, навчався, як всі хлопці, був простою, тихою,  доброю,  спокійною дитиною. Потім служба  в Збройних Силах України. 

Після служби в армії пішов працювати в Старобабанській виправній колонії 92 до травня 2017 року.

У 2014 році зустрів  свою другу половину Наталію і вони навіки поєднали свої серця. Мають сина 2015 року народження та доньку 2018 року народження.

 З 13 травня 2017 року Віталій Михайлович був мобілізований, як старший водій–радіотелефоніст автомобільного відділення взводу забезпечення реактивного артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи.

Фото без опису

Фото без опису

   З 09 березня 2019 року по березень 2024 року - солдат, старший водій радіолокаційного відділення радіолокаційного вузла.

  Безпосередньо брав участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації в Донецькій та Луганській областях.

Фото без опису

   04 квітня  2024 року перестало битися серце Героя, захисника, який до останнього подиху мужньо та героїчно  боронив рідну землю, до кінця був вірним Військовій Присязі та українському народу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   У військовій частині де служив Віталій, серед побратимів мав заслужений авторитет, був гарним наставником для молоді, взірцем справжнього солдата.

  Віталій любив життя і багато хотів  встигнути, але занадто рано ворожа міна  його обірвала, не давши здійснитись його мріям.  

Фото без опису

  Уся Маньківська громада розділяє страшний біль і невимовне горе, котре пронизує душі рідних і близьких, висловлює щирі слова співчуття родині… Нехай Господь прийме його у свої обійми, подарує вічний спокій зраненій молодій душі та полегшить гіркоту утрати дорогої та рідної людини, нашого Захисника.

Фото без опису

   Спи спокійно, Солдате.  Добрий, світлий  спомин про хороброго, щирого  патріота і захисника      назавжди    закарбується   священною  пам’яттю в серці кожного, хто його любив, шанував, знав.

Схиляємо голови і пам’ятаймо всіх, хто віддав життя за рідну землю, соборну та незалежну Україну.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ І СЛАВА УКРАЇНСЬКОМУ ВОЇНУ, ЯКИЙ ЗАХИЩАВ РІДНУ УКРАЇНУ І КОЖНОГО З НАС!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень