Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Назавжди в строю: у Маньківській громаді попрощалися із загиблим Героєм ОЛІЙНИКОМ ОЛЕГОМ СЕРГІЙОВИЧЕМ

Дата: 24.05.2024 11:32
Кількість переглядів: 179

    Вчора минув 820-ий день війни від початку повномасштабного вторгнення, яке розпочала армія російської федерації проти України. Страшна війна похмурим суворим ранком постукала до нас у двері, непроханою гостею прийшла на наш поріг з чорними та пустими від горя очима. Ця лиха сила залишає після себе зруйновані міста і села, приносить із собою багато горя та страждань, несе біль, смуток, сльози.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

         Все частіше надходять з лінії фронту сповіщення про  загибель військових. Все більше стає матерів, які втрачають найдорожчих і найрідніших. Щотижня повертаються на щиті на вічний спочинок бійці, які ціною власного життя боронять Батьківщину в кривавій російсько-українській війні.

         І на нашій рідній Маньківщині не встигають висихати сльози за полеглими Героями…

         Захищаючи рідну землю від оскаженілого, підступного, цинічного терориста-агресора, переходять із земного до небесного строю найкращі діти України, золотими літерами вкарбувавши свої імена в новітню історію вільної та незалежної держави. 

Фото без опису

Фото без опису

         Схиливши голови у скорботі, мешканці Маньківської громади вчора провели в останню путь свого земляка, маньківчанина – Олійника Олега Сергійовича, який навіки повернувся додому на щиті.

         Він міг жити і насолоджуватися життям, ростити сина. Але пішов зупиняти цю рашистську чуму, яка вдерлася на нашу землю… Пішов захищати свою Україну, яка сьогодні захищає увесь цивілізований світ… Та замість омріяної Перемоги – його дорога вистелена прощальними квітами і зрошена гіркими сльозами… Олег – Герой! Герой, віддавший своє життя за Батьківщину, за кожного з нас.

Фото без опису

Олійник Олег Сергійович народився 18 серпня 1981 року в Маньківці.

У 1998 році закінчив одинадцять класів Маньківської школи №2.

У 2000 році навчався у школі міліції м.Житомир.

У 2004 році вступив до Глухівського державного педагогічного університету Сумської області.

Після закінчення університету працював тренером Маньківської дитячо-юнацької спортивної школи.

Потім працював охоронником у приватному підприємстві.

         У 2008 році був призначений заступником командира 4 взводу 2 роти спеціального батальйону судової міліції «Грифон» управління МВС України в Черкаській області. Згодом був переведений на посаду інспектора-керівника 5 групи 2 роти спеціального батальйону судової міліції «Грифон» управління МВС України в Черкаській області.

У 2010 році був звільнений із займаної посади.

З 2017 року був начальником відділу охорони ТОВ «Кернел».

У листопаді 2023 року був мобілізований до лав ЗСУ.

         Проходив навчання у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного м.Львів. По закінченню отримав звання молодшого лейтенанта.

         26 березня 2024 року був призначений на посаду заступника командира механізованої роти механізованого батальйону 110 окремої механізованої бригади.

         Загинув Олійник Олег Сергійович 16 травня 2024 року, захищаючи Україну від російських агресорів, потрапивши під мінометний обстріл поблизу населеного пункту Новоолександрівка Донецької області.

         Олег до останнього подиху віддано боронив рідну землю та до кінця був вірним Україні і українському народу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У військовій частині, де служив Олег, він був гарним наставником для молоді, взірцем справжнього солдата. Він любив життя і багато хотів  встигнути, але занадто рано ворожа міна його обірвала, не давши здійснитись його мріям.

         Уся Маньківська громада розділяє страшний біль і невимовне горе, котре пронизує душі рідних і близьких, висловлює щирі слова співчуття родині… Нехай Господь прийме його у свої обійми, подарує вічний спокій зраненій душі та полегшить гіркоту утрати дорогої та рідної людини, нашого Захисника.

         Біль від втрати сина, батька,брата не заживе ніколи. Але нехай Вас підтримує думка про те, що Олег віддав своє життя за рідну Україну, за свій народ, за кожного з нас з Вами і загинув, як справжній воїн, як справжній Герой на полі бою.

         Спи спокійно, Солдате. Добрий, світлий спомин про хороброго, щирого патріота і захисника назавжди закарбується священною пам’яттю в серці кожного, хто його любив, шанував, знав.

         Схиляємо голови і пам’ятаймо всіх, хто віддав життя за рідну землю, соборну та незалежну Україну.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ І СЛАВА УКРАЇНСЬКОМУ ВОЇНУ ОЛЕГУ, ЯКИЙ ЗАХИЩАВ РІДНУ УКРАЇНУ І КОЖНОГО З НАС З ВАМИ!

СЛАВА ЗСУ!

СЛАВА УКРАЇНІ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень