Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

ОГОЛОШЕННЯ про забезпечення санаторно-курортними послугами учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни

Дата: 18.07.2024 14:21
Кількість переглядів: 40

      Відділ соціального захисту Маньківської селищної ради орієнтовно в серпні-вересні 2024 року планує забезпечити санаторно-курортними послугами учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни, з числа осіб, які здійснювали заходи з оборони та захисту територіальної цілісності, незалежності та суверенітету України, починаючи з 2014 року  за рахунок коштів місцевого бюджету. Орієнтовна кількість: 20 ветеранів війни. Особи з інвалідністю внаслідок війни забезпечуватимуться санаторно-курортними послугами першочергово.

Фото без опису

      Ветеранам війни, які бажають отримати санаторно-курортні послуги необхідно звернутися з документами в каб. №3 відділу соціального захисту Маньківської селищної ради за адресою селище Маньківка вул. Соборна, 3. Перелік документів, які необхідно подати:

1). Копія паспорта;

2). Копія картки платника податків;

3). Копія пільгового посвідчення;

4). Довідка про безпосередню участь особи у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України;

5). Витяг з наказу командира військової частини про демобілізацію;

6).  довідку форми 070/о від сімейного лікаря КНП «Маньківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Маньківської  селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень