Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Від друзів Черкащини: Українським захисникам передали потужний «транш» підтримки

Дата: 20.08.2024 09:06
Кількість переглядів: 18

Необхідне та надважливе. Волонтери з Данії передали українським захисникам вартісний «транш» підтримки. Про це розповів очільник Черкащини Ігор Табурець. Уся отримана допомога вже прямує на Сумський напрямок.

– Сьогодні передали нашим захисникам +5 автомобілів, – розповів очільник області. –  Серед них – “швидка” з потужним і вартісним вантажем тактичної медицини. Суха плазма, прилади для підігріву рідин і багато іншого, не менш важливого для порятунку життів. У цьому “транші” підтримки й наземні роботизовані платформи. Понад 30 одиниць.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Начальник ОВА подякував Данії за незмінну підтримку українського народу. Особливо відзначив Єспера Туліна, Андерса Хагескова, Йохана Углі та Єна Біттерхоффа.

– Не вперше вітаємо їх на Черкащині, – зауважив він. – І певен, що не востаннє! Разом ми можемо значно більше!

Єспер Тулін зауважив, що громадяни Данії від початку повномасштабної війни допомагали Україні.

– Ми слідкували за ситуацією, зокрема через медіа, – пригадав він. – Це були жахливі картини. І в нас, звісно, виникло бажання долучитися та допомогти. Найперше, що ми зробили, як цивільна ініціатива, – поїхали на кордон і допомагали вимушеним переселенцям. Водночас ми побачили, що є набагато масштабніші проблеми, тому хотіли допомогти в тому місці, де ця допомога найважливіша. Ми шукали контакти, і так сталося, що найкраще почали комунікувати саме з Черкащиною. 

Фото без опису

Фото без опису

Нагадаємо, нагальні запити низки підрозділів, які стоять на передовій, закрили на Черкащині. Оборонцям передали необхідного на близько 13 млн грн


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень