Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

“Стійкість області залежить, зокрема, від вас”, – Ігор Табурець на зустрічі з підприємцями

Дата: 02.09.2024 11:36
Кількість переглядів: 34

Стимулювання українського виробництва. Зокрема, через реалізацію державних програм, пільгове кредитування та гранти. Це – пріоритети в підтримці підприємців. На цьому наголосив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець на зустрічі з представниками галузі. 

Фото без опису

Однією із форм такої підтримки є реалізація ініціативи Президента України щодо створення всеукраїнської платформи “Зроблено в Україні”. Це – комплекс програм фінансової підтримки для підприємців. Зокрема, “Доступні кредити 5-7-9”, грантові програми “єРобота”, компенсації для виробників та “Національний кешбек” для споживачів українських товарів.  

Фото без опису

Фото без опису

– Перший офіс “Зроблено в Україні” ми вже відкрили в обласному центрі, – розповів Ігор Табурець. – Це місце, куди підприємець зможе прийти та отримати послугу «під ключ». А також консультацію, допомогу в написанні заявок на гранти та бізнес-планів.

Окрім цього, днями почала діяти нова програма підтримки – “Національний кешбек”.  Тепер споживач, купуючи продукцію українських виробників, зможе повернути 10% її вартості. Для торгових мереж реєстрація уже триває. А для споживачів  стартує із 2 вересня. 

– Усі ці програми для підсилення стійкості нашого бізнесу: великого і мікро, – підсумував начальник ОВА. – Коли злагоджена робота підприємств, регулярно сплачуються податки, то є стабільна економіка, а значить належна підтримка армії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Під час зустрічі Ігор Табурець подякував підприємцям регіону за створення нових робочих місць, виробництво українського. Також він наголосив на важливості підтримки родин захисників і захисниць. А надто – облаштування робочих місць для ветеранів.

Принагідно очільник області привітав підприємців із прийдешнім професійним святом, вручивши їм подяки Черкаської ОВА. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень