Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Звернення Президента Володимира Зеленського з нагоди Дня Української Державності

8 липня по Києву вдарила російська ракета. Пряме влучання. Крилата ракета Х-101. Її розробили для ураження значних військових цілей. Путін уразив нею дитячу лікарню. «Охматдит». Одна із сотень українських лікарень, які були, на жаль, розбиті російськими ракетами, бомбами, артилерією.

09:58:49 15.07.2024

Увага!!! ОГОЛОШЕННЯ!!!

Шановні мешканці Маньківської громади! Ударами по енергосистемі України, якими було завдано внаслідок збройної агресії російської федерації по території України, зруйновано багато українських електростанцій, що спричинило масові відключення світла.є

09:56:43 15.07.2024

Посилення антитютюнових обмежень: продаж тютюнових виробів з ароматичними добавками заборонено

Зміни, які забороняють рекламу електронних пристроїв для куріння та продаж е-сигарет і  рідин до них з ароматичними та смаковими добавками, передбачені законодавством  (Закон №1978) та вступили в дію 11 липня 2024 року. Про це інформують в МОЗ України.

08:58:03 15.07.2024

Звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Неділя. Ранок. Весь тиждень був насичений подіями, перемовинами. Зараз, після візиту у Сполучені Штати, є рішення щодо нових «петріотів» та десятків інших систем ППО. Ми працюємо, щоб сила й кількість українських «петріотів» стали ще більшими. Я вдячний усім нашим партнерам, хто допомагає.

08:57:05 15.07.2024

Від шлюбу онлайн до дозволу на зброю: які 5 сервісів скоро будуть доступні в Дії

Мінцифри разом з іншими міністерствами продовжує переводити сервіси з офлайну в онлайн, щоб громадяни могли забути про бюрократію, корупцію та довгі очікування. Зараз у роботі команди понад 100 послуг на різних етапах готовності. Про 5 із них розповів Віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у колонці для LІGА.nеt.

10:59:25 12.07.2024

Схвалення Українського договору стало урочистим завершенням ювілейного саміту НАТО

На завершення 75-го саміту НАТО у Вашингтоні ухвалили Український договір. Цей документ став доповненням до Спільної декларації G7, погодженої рік тому на попередньому саміті Північноатлантичного альянсу у Вільнюсі. Загалом до неї приєдналися вже 32 учасники – усі вони сьогодні були присутні, зокрема 23 лідери країн, із якими Україна уклала двосторонні безпекові угоди.

08:57:41 12.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень