Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Сьогодні вже десяті роковини від того дня, коли російські окупанти знищили в українському небі пасажирський літак – рейс MH17. Малайзійський «боїнг», на борту якого було 298 людей, із них 80 – діти. Громадяни різних країн із різних частин світу. Нідерланди, Малайзія, Австралія, Сполучене Королівство, Індонезія, Німеччина, Канада, Бельгія, Філіппіни, Нова Зеландія.

07:56:30 18.07.2024

Як цифрові інструменти допомагають безоплатно отримати медичні послуги

Отримати послуги за програмою медичних гарантій (Далі – ПМГ) можна безоплатно – їхню вартість вже сплатила держава. Потрібно лише знайти найближчий медзаклад, який такі послуги надає. Про це інформують в МОЗ України.

12:11:47 17.07.2024

Освітяни Черкащини опановують оновлений «Захист України»

Міністерство освіти і науки України продовжує оновлення предмета «Захист України». Нещодавно завершилася друга хвиля підготовки тренерів, які впроваджуватимуть нову програму та навчатимуть учителів.

12:01:24 17.07.2024

Сервіси з надання адмінпослуг для ветеранів мають бути поширені по всій Україні

Необхідність масштабування таких ініціатив обговорили на нараді з питань ветеранської політики під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук. Зокрема, учасники зазначили, що наразі за принципом «єдиного вікна» для ветеранів працюють 952 Центри надання адміністративних послуг.

09:01:38 17.07.2024

Звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Коротко про цей день. Провів сьогодні Ставку, а також говорив із Головкомом Сирським, начальником Генштабу Баргилевичем, міністром оборони Умєровим, керівником ГУР Будановим та керівником СБУ Малюком. Доповіли щодо всіх основних напрямків на фронті – від тих, де найбільш гаряче, зокрема це Покровський напрямок, до тих, де зараз спокійніше, але все одно потрібні і увага, і нормальне забезпечення. Над усім цим ми працюємо дуже детально – і щодо постачання зброї, тобто виконання вже досягнутих наших домовленостей із партнерами, і швидкої логістики по кожному оголошеному пакету, і також щодо виробництва зброї в Україні – це абсолютний пріоритет, і щомісяця повинно відчуватися, що Україна стає самостійнішою в питаннях забезпечення зброєю.

08:52:41 17.07.2024

Черкащани можуть позмагатися за премію Данила Нарбута

На Черкащині стартував прийом заявок на здобуття обласної премії Данила Нарбута. Про це інформують в управління культури та охорони культурної спадщини ОВА. Претенденти на здобуття премії можуть подати свої твори на розгляд конкурсної комісії з 15 липня по 15 серпня. Приймає твори Комунальна установа «Обласний художній музей».

08:50:16 17.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень