Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Провів сьогодні Ставку. Були доповіді Головкома Сирського та начальника Генштабу Баргилевича щодо фронту – наших дій, наших кроків та реальної ситуації з намірами та можливостями окупанта. Наше завдання – всіма методами та всіма силами забезпечувати постійне ефективне ураження російських військ, їхньої логістики, їхніх значущих позицій не лише на фронті безпосередньо, а й по всій доступній глибині. Доступній нашій далекобійності. Ми працюємо з партнерами, щоб збільшити цей наш рівень захисту. Але поки рішення партнерів очікуємо, ми шукаємо свої рішення, свої варіанти дій. Ключове при цьому – наші дрони, наша гнучкість у застосуванні дронів. Українські воїни вже довели, що є справжніми новаторами у багатьох напрямах застосування дронів. І це варто продовжувати, і ми будемо це продовжувати.

09:12:32 24.07.2024

Запобігати корупції не менш важливо, ніж карати винних: спільний брифінг голови НАЗК і начальника Черкаської ОВА

Розбудова антикорупційної інфраструктури, виявлення корупційних ризиків, підготовка відповідних програм та всебічна комунікація. На Черкащині з робочим візитом перебуває голова Національного агентства з питань запобігання корупції Віктор Павлущик.

08:51:10 24.07.2024

Військовий збір: від платників Черкащини до державного бюджету надійшло 470,3 млн грн

До державного бюджету за перше півріччя 2024 року від платників Черкащини надійшло 470,3 млн грн військового збору. За словами очільника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимира Жавріда, надходження за пів року на обороноздатність країни перевищили показники аналогічного періоду минулого року на 21 млн грн. А це, зокрема, є свідченням відповідальної позиції роботодавців, які в межах легалізації зайнятості офіційно виплачують зарплатню найманим працівникам.

08:46:28 24.07.2024

Спілкуйтесь з податковою без зусиль: звертайтесь на комунікаційну податкову платформу!

У Головному управлінні ДПС у Черкаській області працює формат співпраці з бізнесом – Комунікаційна податкова платформа! Податкова служба розширила можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями.

12:49:50 23.07.2024

Що для мене Україна? До Дня Незалежності стартував творчий конкурс

ІV Всеукраїнський творчий конкурс “Що для мене Україна?” до Дня Незалежності України стартував. До участі запрошують юних художників, співаків та волонтерів віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу. Про це інформують у БФ “Об’єднання світових культур”.

10:56:00 23.07.2024

В області триває підготовка до опалювального сезону

Підготовка до опалювального сезону на Черкащині в розпалі. Як підприємства області готуються до зими – ознайомив в.о. міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Василя Шкуракова начальник ОВА Ігор Табурець.

10:53:10 23.07.2024

Гроші ходять за студентом: в Україні запроваджують гранти на навчання через Дію

Цьогоріч вступники-контрактники зможуть отримати фінансову підтримку від держави. Про це інформують у Міністерстві цифрової трансформації України. Грант частково покриє вартість бакалаврської програми або програми підготовки медика, а оформити його можна буде через застосунок Дія. Таке рішення ухвалив Уряд України.

10:50:11 23.07.2024

Перспективи приватизації в Україні: друге півріччя 2024 року

Друге півріччя 2024 року відкриває широкі можливості для інвесторів у різних секторах української економіки. Фонд державного майна України активно розширює перелік об’єктів приватизації, пропонуючи ринку привабливі інвестиційні варіанти.

10:48:02 23.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень