Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні – дві наші області. Спочатку – Волинь. Безпекові питання, кордон. Усе те, що стосується півночі нашої держави. Волинська область, Рівненська, Житомирщина, Київщина, Чернігівщина. Багато вже зроблено – і щодо фортифікацій, і щодо мінування кордону. Але є ще кілька доручень для військових. Дуже важливих.

08:41:24 31.07.2024

Шахраї активізувалися: ДПС попереджає про нові схеми обману

Головне управління ДПС у Черкаській області попереджає платників податків Черкаської області про активізацію діяльність невстановлених осіб, які здійснюють шахрайські дії по відношенню до суб’єктів господарської діяльності Черкаської області, що прагнуть збагатитись за рахунок інших у незаконний спосіб, незважаючи на триваючу збройну агресію проти нашої країни.

08:26:25 31.07.2024

Тепер у пільговому режимі громадяни та бізнес можуть завозити енергообладнання

Завдяки завчасному завершенню ремонтів на двох блоках атомних станцій та зниженню температури повітря ситуація в енергетиці стабілізувалася. Про це зазначив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 30 липня.

14:58:10 30.07.2024

Власники пошкодженого або зруйнованого житла з 25 липня можуть подати заяви до Реєстру збитків для України (RD4U)

Власники пошкодженого або зруйнованого житла, починаючи з 25 липня, можуть подавати заяви до Реєстру збитків для України (RD4U) щодо житлової нерухомості на всій території України, включно з тимчасово окупованими територіями та територією, де ведуться бойові дії.

14:56:08 30.07.2024

ВПО та учасники бойових дій можуть безкоштовно перевезти речі в межах України

Компанія «Грузар» реалізовує соціальний проєкт, спрямований на допомогу постраждалим від російської агресії. Так, пропонується безкоштовне перевезення вантажу в межах України, який не більше 10 метрів кубічних і не важче 1000 кілограмів.

14:49:56 30.07.2024

Простими словами: про сенси та джерела стійкості під час тривалої війни

Життя в країні, де триває повномасштабна війна, сповнене нелегких викликів та втрат. Але й за кордоном українці не можуть жити повним життям. Сумніви, туга за домом і розлука з рідними, очікування на повернення, спроби пристосуватися до місцевих умов… У багатьох нині життя ніби на паузі, без довгострокових планів, без можливості щось спрогнозувати. Але час не зупиняється, життя триває. Тому навіть зараз, в умовах тотальної невизначеності й тривалої війни, важливо «подружитися» з реальністю, а не тікати від неї.

10:10:15 30.07.2024

«Школа офлайн»: як держава планує повернути 300 тисяч дітей до очного навчання

«Школа офлайн» — комплексна політика Міністерства освіти і науки України, яка реалізується у співпраці з профільним Віце-прем’єр-міністром України з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим. Її мета — повернути дітей до безпечного очного навчання, а там, де це неможливо, — створити умови для якісної та ефективної дистанційної освіти.

09:37:38 30.07.2024

Щодо забезпечення можливості розрахунків у безготівковій формі

Державна податкова служба України нагадує, що на виконання вимог частини двадцять дев’ятої статті 38 Закону України від 30 червня 2021 року № 1591-IX «Про платіжні послуги» Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 29 липня 2022 року № 894 «Про встановлення строків, до настання яких торговці повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних застосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги)» (далі – Постанова № 894).

09:27:32 30.07.2024

Як взяти участь у грантовій державній програмі “ГрінДІМ”

Уряд відповідає на енергетичні виклики дієвими програмами підтримки бізнесу та населення. Зокрема, ОСББ можуть стати енергонезалежними завдяки грантам на встановлення сонячних станцій і теплових насосів.

09:22:22 30.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень