Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Коротко про сьогодні. Перше – вдячність усім нашим воїнам, кожному бойовому підрозділу за хоробрість. Справді сильним, усім, хто дійсно служить Україні. Це стосується і лінії фронту – Покровський напрямок, Торецький, Лиманський, Харківщина. І всюди, де триває наш захист від наступальних операцій окупанта. Важливо й надалі знищувати ворога – саме так влучно, як наші воїни вміють, і саме так стійко, як це допомагає всій обороні нашої країни, і саме так ефективно, як дає результат. І що більше тиску буде на Росію – на агресора, який приніс війну в Україну, то ближчим буде мир. Справедливий мир через справедливу силу. Я дякую всім, хто це забезпечує.

08:18:13 08.08.2024

Альтернативна енергетика – порятунок для бізнесу в час війни, - Ігор Миклащук

Генерація енергії, новації заради безперебійної роботи виробництва – це про одне з підприємств на Уманщині. Сонячні панелі на підприємстві покривають дахи та генерують вдосталь енергії для власних потреб, адже в умовах відключення електрики, зберегти виробництво – у пріоритеті.

11:43:10 07.08.2024

У 130 закладах «первинки» триває підготовка до встановлення сонячних станцій

У 130 закладах первинної медичної допомоги в різних областях України триває процедура підготовки лікарень до встановлення фотовольтаїчних електростанцій. Нагадаємо, що енергетичне обладнання встановлять у межах спільного проєкту МОЗ України та Світового банку «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя» (HEAL Ukraine).

11:06:37 07.08.2024

Для споживачів, що використовують не менше 80% електроенергії власного виробництва, не діятимуть графіки вимкнень

Уряд під час засідання 6 серпня ухвалив постанову, за якою для споживачів, що використовують не менше 80% електроенергії власного виробництва, не діятимуть графіки вимкнень. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

09:15:18 07.08.2024

Як отримати грант до мільйона гривень на розвиток бізнесу: освітній серіал для ветеранів на Дія.Освіта

На платформі Дія.Освіта з’явився новий освітній серіал «Гранти для ветеранів». Він допоможе  підготувати запит на грант, щоб отримати до мільйона гривень від держави на розвиток або запуск власного бізнесу.

09:14:25 07.08.2024

Звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Провів сьогодні Ставку. Кілька питань. Перше – це, звичайно, фронт, доповідь Головкома – він брав участь у Ставці якраз із передової. Безпосередньо перебуває там. Доповів щодо всіх напрямків наших дій. І найбільш жорсткі – Покровський, Торецький, а також Харківщина та всі інші напрямки боїв – жодного не залишаємо без уваги.

09:11:47 07.08.2024

Сервіс дистанційного спілкування платників з податківцями

Для вирішення більшості питань податкового законодавства, платники мають змогу спілкуватись з контролюючими органами дистанційно, долучившись до електронних сервісів ДПС, які дозволяють отримати необхідну інформацію, довідки, консультації, подати податкову та іншу звітність без особистих візитів до служби.

17:01:19 06.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень