Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Безпека дітей – понад усе: Ігор Табурець про підготовку до початку навчального року в області

99% шкіл області забезпечені укриттями: власними і орендованими. Це дає змогу почати навчальний рік переважно за партами, а не онлайн. Про це розповів начальник ОВА Ігор Табурець.

08:51:18 09.08.2024

Застосунок «Армія+» стартує з базових функцій, і будемо наповнювати його новими – Володимир Зеленський

Сьогодні Україна робить крок до сучасності та ефективності – починає працювати застосунок «Армія+». Про це Президент Володимир Зеленський заявив під час його презентації.

08:39:45 09.08.2024

Шеринг копій цифрових документів за допомогою застосунку Дія

Для Державної податкової служби на сьогодні пріоритетом залишається розвиток сервісної складової та цифровізація послуг для платників. Державна податкова служба бере активну участь у цифровій трансформації України. Саме тому всі ініціативи інших органів державної влади, які дозволяють полегшити платникам податків (громадянам) процес отримання послуг, завжди підтримуються.

14:33:59 08.08.2024

Олег Паншутін про протидію онлайн-шахрайствам в області

Понад 1170 звернень громадян надійшло до відділу протидії кіберзлочинам у Черкаській області  на сьогодні. Про це повідомив старший інспектор відділу протидії кіберзлочинам у Черкаській області ДКП НПУ Олег Паншутін на брифінгу в медіацентрі ОВА.

14:31:33 08.08.2024

День військ зв’язку

8 серпня відзначають своє професійне свято військові-зв’язківці — День військ зв’язку та кібербезпеки ЗСУ. У сучасних війнах, коли оперативна обстановка може змінювати дуже швидко, якісний та стабільний зв’язок між підрозділами — це запорука вдалого виконання бойових задач, а відтак і перемоги. 

14:27:15 08.08.2024

Обвинуваченого СБУ депутата з Чигиринщини затримали під час незаконного перетину кордону зі Словаччиною

У результаті комплексних заходів під час спроби незаконного перетину кордону України зі Словаччиною було затримано депутата Чигиринської міської ради від забороненої партії «ОПЗЖ». Про це інформують в управлінні СБ України у Черкаській області.

10:46:47 08.08.2024

Офіс Омбудсмана займається повернення депортованих і примусово переміщених дітей: як звернутися?

Збройна агресія Росії проти України – це масштабні порушення норм міжнародно гуманітарного права та прав людини. Серед таких порушень – депортація та примусове переміщення українських дітей Росією.

10:46:01 08.08.2024

Ветеранів й ветеранок війни працевлаштовуватимуть до НАЗК

Міністерство у справах ветеранів України разом з Національним агентством з питань запобігання корупції (НАЗК) напрацьовують спільний проєкт із залучення ветеранів й ветеранок до роботи у структурах НАЗК.

08:32:59 08.08.2024

Порушення прав військових і ветеранів війни: куди звертатися?

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини здійснює парламентський контроль за додержанням конституційних прав і свобод людини й громадянина. У Секретаріаті Уповноваженого впроваджено 9 основних напрямів роботи, серед яких – додержання прав людини в секторі безпеки та оборони. Йдеться про права військовослужбовців, поліцейських, ветеранів війни, осіб, позбавлених свободи внаслідок збройної агресії проти України та зниклих безвісти, членів родин вище зазначених категорій. 

08:22:48 08.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень