Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Коротко про сьогодні. Фронт – передусім, Торецьк та Покровськ. За одну цю добу – вже десятки атак. Але наші підрозділи, наші бригади роблять усе для збереження позицій. Я дякую всім, хто це забезпечує.

08:56:25 19.08.2024

Військові та ветерани можуть безоплатно лікувати зуби в 100 стоматологічних закладах України

Військові та ветерани окрім зубопротезування можуть безоплатно отримати послуги із лікування зубів в межах пілотного проєкту “Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України”.

11:08:56 16.08.2024

Про специфіку електронного бронювання розповіли на брифінгу в ОВА

Керівники критично важливих підприємств і тих, що забезпечують потреби Сил оборони, продовжують бронювати співробітників через портал “Дія”. Послуга доступна вже майже місяць. Із початку її офіційного запуску підприємства країни вже забронювали близько 160 тисяч працівників. Сервісом активно користуються і на Черкащині. Про це повідомив начальник відділу з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Черкаської ОВА Дмитро Хулап на брифінгу в медіацентрі.

11:06:51 16.08.2024

Особистий прийом громадян керівництвом Управління екології та природних ресурсів ОДА

До уваги жителів Уманського району! 29 серпня 2024 року з 13:30 до 15:30 в приміщенні Уманської районної військової адміністрації (м. Умань, площа Соборності, 1а (каб. 104 (зал засідань Уманської РВА)) керівництвом Управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації буде проводитись виїзний особистий прийом громадян.

11:02:38 16.08.2024

У Мінфіні пояснили, на що спрямовується міжнародна підтримка

Третій рік поспіль Міністерство фінансів України вживає необхідних заходів для збереження стабільної макрофінансової системи в умовах війни. Ефективні кроки Уряду України дозволяють зміцнювати внутрішню фінансову спроможність у період невизначеності. Однак, міжнародна допомога продовжує бути важливим елементом у підтримці фінансової системи та забезпеченні нагальних потреб країни.

11:00:26 16.08.2024

Реальний термін ув’язнення отримали колишні інспектори Черкаської митниці

Завдяки доказовій базі Служби безпеки та ДБР по 5 років ув’язнення отримали два співробітники Черкаської митниці ДМС України. Про це інформують в управлінні СБ України у Черкаській області.

10:57:43 16.08.2024

Звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Щойно провів Ставку. Була доповідь Головкома Сирського. Фронт – наші основні напрямки захисту. Торецьк. Покровський та інші. Найбільше там російських штурмів зараз – і максимум оборонної нашої уваги. Пріоритетне постачання – саме туди. Всього, що зараз необхідно. Окремо Головком доповів щодо операції в Курській області. Є нове просування. Є нове поповнення нашого обмінного фонду. Також генерал Сирський доповів про завершення звільнення міста Суджі від російських військових. І там зараз створюється українська військова комендатура. Звільнені також і ще кілька населених пунктів. Загалом уже більш ніж 80. Я дякую кожному нашому воїну, який усе це забезпечує. Молодці!

09:17:56 16.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень