Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Увага! Попереджуємо про активізацію шахраїв стосовно суб'єктів господарювання

Головне управління ДПС у Черкаській області попереджає платників податків Черкаської області про активізацію діяльності невстановлених осіб, які здійснюють шахрайські дії по відношенню до суб’єктів господарської діяльності Черкаської області, що прагнуть збагатитись за рахунок інших у незаконний спосіб, незважаючи на триваючу збройну агресію проти нашої країни.

15:10:59 22.08.2024

В Україні створюється служба супроводу військовослужбовців

Кабінет міністрів України визначив порядок роботи та діяльності служб супроводу в інтересах соціальної підтримки Захисників та Захисниць та членів їх родин. Відповідна постанова «Деякі питання впровадження діяльності служб супроводу військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, поліцейських та членів їх сімей», що розроблена Міністерством  оборони та Генеральним штабом ЗСУ, була прийнята сьогодні на засіданні Уряду і вже впроваджується.

11:48:03 22.08.2024

Одноразова виплата до Дня Незалежності: хто отримає?

Починаючи з 2023 року з нагоди Дня Незалежності України здійснюється виплата разової грошової допомоги окремим категоріям громадян. У Черкаській області збільшену пенсію у серпні завдяки разовій грошовій виплаті отримають понад 19,5 тисяч ветеранів війни. Про це інформують у ГУ Пенсійного фонду України у Черкаській області.

11:21:57 22.08.2024

Уряд вніс зміни до Порядку мобілізації військовозобов’язаних, які доглядають або утримують хворих чи осіб з інвалідністю

Міністерством соціальної політики розроблено постанову, яка вносить зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період . Цим Порядком, окрім іншого, регулюються питання відстрочки, перевірки підстав для неї, визначається перелік документів для отримання відстрочки, затверджується форма акта про встановлення факту здійснення догляду.

11:20:48 22.08.2024

Міндовкілля запустило застосунок ЕкоЗагроза

ЕкоЗагроза – це офіційний вебресурс і мобільний додаток Міндовкілля, завдяки якому кожен зможе дізнатись достовірну інформацію про стан повітря, води, ґрунту та інші довкіллєві дані. Наприклад, якщо телеграм-канали лякають радіаційним забрудненням – перевірити, чи радіація зараз в нормі. Горять ліси неподалік – подивитися актуальні дані про якість повітря.

11:18:46 22.08.2024

Додатковий раунд з імунізації проти дифтерії та правця: як перевірити свій вакцинальний статус

За підсумками 2023 року рівень вакцинації проти дифтерії та правця серед українців був на 37% нижчий, ніж в країнах ЄС. У 2023 році лише 151 697 дітей отримали щеплення. Решта — попри безперебійну наявність вакцини у медзакладах на рівні регіонів — пропустили щеплення. Про це інформують в МОЗ України.

11:18:00 22.08.2024

Звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Головне за сьогодні. Перше. Було вже кілька доповідей Головкома Сирського. Фронт – наші позиції, передусім це Покровський напрямок, наша Донеччина. Ми розуміємо кроки ворога й посилюємось. Проведено перевірку щодо забезпечення снарядами. І дуже важливо, щоб партнери реально виконували зобов’язання. Щодо кожного пакета, щодо всіх наших домовленостей. Це фундаментально для оборони. Наша операція в Курській області – триває наша бойова робота, робляться кроки. Контролюємо визначені райони. І дякую всім нашим хлопцям, усім підрозділам за подальше поповнення обмінного фонду.

11:07:57 22.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень