Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Спілкуйтесь з податковою без зусиль: звертайтесь на комунікаційну податкову платформу!

У Головному управлінні ДПС у Черкаській області працює формат співпраці з бізнесом – Комунікаційна податкова платформа! Зараз, як ніколи, важливо залишатися на зв’язку. Саме тому податкова служба розширила можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями.

16:11:31 26.08.2024

Ігор Табурець про ситуацію в області

Понад десять годин Черкащина перебуває на тривозі. Ворог масовано атакує країну з повітря. За попередньою інформацією, над областю вже знищено 3 «шахеди». Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

15:09:27 26.08.2024

Уряд подовжив спеціальну пільгову ціну на газ до 30 квітня 2025 року

Уряд робить усе можливе, аби цієї зими в кожній українській домівці було світло й тепло. Під час засідання Кабінету Міністрів 23 серпня було продовжено спеціальну пільгову ціну на газ для виробників тепла й побутових споживачів. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

10:53:16 26.08.2024

Уряд ухвалив ще одне рішення для розбудови нової ветеранської політики

Органи соціального захисту не будуть вимагати у людей жодних паперових документів, якщо вони вже є в електронній базі. Відповідне рішення ухвалив Уряд під час засідання 23 серпня, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

10:51:08 26.08.2024

Звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Увесь день сьогодні в Краматорську тривав розбір завалів після удару російської ракети. Постраждали, зокрема, журналісти – знімальна група агенції «Ройтерз». Громадяни України, Америки та Британії. Звичайний міський готель був зруйнований російським «іскандером». Абсолютно цілеспрямовано, продумано. Від цього удару сім людей постраждали, одна людина загинула. Мої співчуття рідним та близьким. І це щоденний російський терор, який продовжується, бо в Росії є можливість продовжувати. Сьогодні ж – російські удари по нашій Сумщині – КАБами, по Харківщині, по Херсонщині, по Донеччині. І за все це світ має не зупинятись у тиску на державу-терориста. За ракетні удари, за КАБи, за штурми. Загалом за всю цю війну. Росія повинна бути змушена шукати миру. А отже, потрібно, щоб санкції проти Росії та пов’язаних із нею осіб діяли повністю. Щоб заморожені російські активи реально працювали для захисту від Росії – і якнайшвидше.

09:12:48 26.08.2024

По Черкаській області застосовані графіки аварійних відключень

За командою НЕК «Укренерго» 26 серпня з 8:45 по Черкаській області застосовані графіки аварійних відключень (ГАВ). Потреба у заощадженні електричної енергії залишається вкрай необхідною, тому просимо споживачів, максимально зменшити використання електроприладів. Це допоможе профільним службам якнайшвидше збалансувати роботу енергосистеми.

09:06:14 26.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень