Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

19 тендерних пропозицій оголошено тергромадами Уманщини цього тижня!

Паланська тергромада – допомагає ЗСУ. Виконавчий комітет Паланської сільради закуповуватиме 70 FPV-дронів. Покращення житлово-комунального господарства. Виконавчий комітет Ладижинської сільради планує здійснити капітальний ремонт вулиць Молодіжна й Лісна в селі Ятранівка та Колодисте. Закупити дизельний генератор.

14:23:23 30.08.2024

Звернення Президента України

Дорогі українці, дорогі українки! Сьогодні особливий і дуже важливий день для нашої держави. 2014-й рік. Захоплення Криму. Бої на Донеччині та Луганщині. Початок гібридної кровопролитної війни Росії проти України. І початок українського воєнного спротиву.

08:57:14 30.08.2024

Щодо переваг сплати податків і зборів, інших платежів, єдиного внеску через єдиний рахунок

Головне управління ДПС у Черкаській області звертає увагу платників податків, що на ім’я ДПС відкрито єдиний рахунок для сплати грошових зобов’язань та/або податкового боргу (заборгованості) з податків і зборів, єдиного внеску та інших платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

16:37:59 29.08.2024

Важливо! Контакти екстрених служб Черкащини у випадку відсутності зв’язку!

До екстрених служб Черкащини у разі відсутності мобільного та стаціонарного зв’язку (винятково в таких випадках!) можна звернутися через месенджери. Про це повідомив начальник ОВА Ігор Табурець.

11:14:45 29.08.2024

В Україну доставили 60 000 доз комбінованої вакцини, що захищає дітей одразу від п’яти захворювань

В Україну доставили 60 000 доз комбінованої вакцини, що захищає дітей одразу від п’яти захворювань. Йдеться про   ПЕНТА-Hib — комбіновану вакцину для профілактики у дітей першого року життя дифтерії, правця, кашлюка, гепатиту В та гемофільної інфекції типу b (Hib) (зі цільноклітинним кашлюковим компонентом). Її доставив Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки уряду Японії. Вакцина буде розподілена між регіонами.

10:39:32 29.08.2024

Звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Найголовніше. Фронт. Була доповідь Головкома. Покровський та інші напрямки на Донеччині. Надзвичайно складно, ключові російські зусилля та найбільші сили зосереджені саме там, і дуже важлива зараз стійкість кожного нашого підрозділу, наша здатність знищувати окупанта. Я хочу подякувати кожному солдату, кожному командиру, які тримають позиції. Також Головком доповів щодо операції в Курській області. Ми продовжуємо збільшувати територію нашого контролю у визначених районах поряд із кордоном України. Сьогодні теж, як і щодня, є поповнення нашого обмінного фонду. Дякую вам, воїни! Це те, що допоможе повернути додому багатьох наших людей із російського полону. Маємо розуміти зараз і те, що вся напруга, яку ми перенесли в Росію, означає, що вони не можуть спрямувати ще більше тиску на нашу Донеччину.

08:24:21 29.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень