Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Курська операція є одним із пунктів плану перемоги України у війні – Володимир Зеленський

Операція в Курській області – один із пунктів плану перемоги України у війні. Про це Президент Володимир Зеленський заявив під час пресконференції в межах форуму «Україна 2024. Незалежність».

09:16:45 28.08.2024

МОН оголосило оновлення термінів щодо вступної кампанії – 2024

Міністерство освіти і науки України інформує про низку оновлень у термінах цьогорічної вступної кампанії до ЗВО на магістратуру, а також до закладів фахової передвищої освіти. Зокрема, продовжено термін виконання вимог до зарахування на бюджет для вступників на магістратуру — до 18:00 27 серпня. Відповідну можливість уже реалізовано в ЄДЕБО. Також для них ще на один день — з 27 на 28 серпня — переноситься кінцевий термін зарахування на бюджет.

11:21:04 27.08.2024

Замісна підтримувальна терапія: як людині із залежністю розпочати лікування

Замісна підтримувальна терапія (далі — ЗПТ) вже чотири роки входить до переліку безоплатних послуг у Програмі медичних гарантій. Така терапія має науково доведену дію і вважається одним із найефективніших методів лікування осіб із синдромом залежності внаслідок вживання опіоїдів.

11:14:20 27.08.2024

Звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Зараз іще триває ліквідація наслідків російського удару. Загалом було більш ніж 120 ракет різних типів і більш ніж 100 «шахедів». Райони запусків ракет по Україні – це, зокрема, був повітряний простір Курської області, Бєлгородської, інших прикордонних регіонів Росії, також акваторія Чорного моря, територія нашого окупованого Криму. Кожен такий удар знову й знову повертає всіх нас до завдання далекобійності – до необхідності дати нашим Силам оборони достатньо далекобійної зброї, яка може знищувати терористів саме там, звідки вони завдають ударів. Це оптимальна антитерористична тактика, на яку має право і яку точно застосував би для свого захисту кожен з наших партнерів, від яких ми очікуємо рішень – очікуємо далекобійності. І фізична присутність наших сил у Курській області, наші активні дії зі знищення російської загрози на її ж території – це серед іншого спосіб компенсувати дефіцит далекобійності.

08:59:25 27.08.2024

Ігор Табурець про ліквідацію наслідків ворожих атак на Черкащині

Найдовша повітряна тривога сьогодні зафіксована на Черкащині. Вона тривала понад 13 годин поспіль. За цей час на рахунку наших оборонців: 10 знищених БпЛА в межах області. Про це повідомив начальник ОВА Ігор Табурець.

08:30:45 27.08.2024

На Черкащині утримується спека

Календарне літо підходить до завершення, але погода на Черкащині не поспішає перебудовуватися на осінній лад. Вчора середньодобові температури підвищилися до 24-26º, що на 5-7º вище клімату, а стовпчики термометрів вдень впевнено тримаються спекотних 34-35º.

08:26:58 27.08.2024

На Черкащині затримали поплічника рф, який підпалював військові авто

Контррозвідка Служби безпеки та Національна поліція затримали поплічника рф, який підпалював службові авто Сил оборони в Черкаській області. Під «прицілом» ворога були мікроавтобуси та бойові пікапи ЗСУ і Держприкордонслужби. Про це інформують в управлінні СБ України у Черкаській області.

08:14:05 27.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень