Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Черкащина: до держбюджету надійшло понад пів мільярда гривень військового збору

За січень-липень нинішнього року до державного бюджету надійшло 556,4 млн грн військового збору. Надходження за сім місяців року перевищили показники аналогічного періоду минулого року майже на 36 млн грн.

09:18:56 21.08.2024

Увага! Попередження про фейкові листи з шкідливим програмним забезпеченням

Кіберполіція та ДПС попереджають про фейкові листи з шкідливим програмним забезпеченням. Зловмисники надсилають електронні листи про проведення перевірки незаконної діяльності контрагентів нібито від імені філій ДПІ м. Києва. Аферисти закликають відкрити доданий до листа файл, інфікований шкідливим програмним забезпеченням.

09:16:02 21.08.2024

3,4 тисячі жителів Черкащини вже задекларували право на податкову знижку

Із початку року 3415 жителів Черкащини задекларували право на податкову знижку. Загальна сума до повернення з бюджету становить 16,8 млн грн. Нагадаємо, до податкової знижки входять фактично здійснені протягом звітного податкового року платником витрати, підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами.

09:00:35 21.08.2024

Уряд вніс зміни до програми єОселя

Полегшені умови для молоді, сертифікат єВідновлення в якості першого внеску та нові можливості для родичів ВПО. Уряд вніс низку змін до умов надання пільгових кредитів за державною програмою кредитування єОселя. Про це інформують у міністерстві економіки України.

08:36:47 21.08.2024

Ігор Табурець взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад

Енергетика, опалювальний сезон, початок навчального року та співпраця з партнерами з ЄС. Ці та інші питання обговорили на розширеному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Він пройшов у Кропивницькому напередодні. Участь у конгресі взяв також очільник Черкащини Ігор Табурець.

08:28:03 21.08.2024

Енергетика, початок навчального року та співпраця з партнерами в ЄС: відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

У Кропивницькому відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. «У нас із вами є коло дуже важливих питань – питань внутрішніх і зовнішніх, які прямо впливають на життя українських громадян, на життя наших українських громад, на життя всієї нашої держави», – сказав Володимир Зеленський.

08:17:23 21.08.2024

Звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні – Кропивницький. Щойно було засідання Конгресу місцевих та регіональних влад. Багато питань. Це й підготовка до нашого навчального року в українських школах, і опалювальний сезон, медицина та фінансові можливості в громадах. Серед головного – маємо повністю реалізувати програму укриттів у школах. Щоб у новому навчальному році якнайбільше дітей могли піти у школу офлайн. Говорив про це і з Премʼєр-міністром України, і з міністром освіти. Також були сьогодні питання щодо шкільних автобусів. І це треба вирішити саме так, як кажуть у громадах. Щоб реально забезпечити транспорт для дітей. І оперативно. Дав відповідні доручення урядовцям. Сьогодні ж тут, у Кропивницькому, а також учора в Дніпрі я говорив також із підприємцями. Дуже важливо зберігати працюючі бізнеси, зберігати робочі місця в Україні.

08:13:08 21.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень