Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Українці отримають компенсацію 10% за купівлю вітчизняних товарів

Кабінет Міністрів України затвердив порядок надання грошової допомоги українцям “Національний кешбек”. Відповідно до нього, громадяни отримуватимуть компенсацію 10% вартості куплених ними українських товарів. Про це інформують у міністерстві соціальної політики України.

11:59:45 20.08.2024

Ветеранів та ветеранок запрошують на навчальний курс “Сонячний РеСтарт”

Фонд RePower Ukraine оголошує про старт навчального курсу “Сонячний РеСтарт”. Це унікальна можливість здобути нову професію проєктувальника/ці електричних сонячних станцій та монтажника/ці електричних сонячних станцій.

11:10:11 20.08.2024

Допомога на дитину одинокій матері або батьку: як оформити онлайн?

Цифровізація соціальної сфери дозволяє оформлювати виплати одиноким матерям чи батькам онлайн за допомогою Порталу Дія. Для одиноких батьків малих дітей це стане особливо зручним, оскільки вони не завжди мають на кого залишити дитину аби особисто звернутися в органи соціального захисту населення, інформують у міністерстві соціальної політики України.

10:16:29 20.08.2024

Від друзів Черкащини: Українським захисникам передали потужний «транш» підтримки

Необхідне та надважливе. Волонтери з Данії передали українським захисникам вартісний «транш» підтримки. Про це розповів очільник Черкащини Ігор Табурець. Уся отримана допомога вже прямує на Сумський напрямок.

09:06:48 20.08.2024

єОселя: Українці взяли кредити на придбання житла на 10 млрд грн від початку року

Із початку 2024 року за програмою доступних кредитів єОселя видано 5 896 кредитів на 10 млрд грн. Пільговий кредит з процентною ставкою у 3% можуть отримати військовослужбовці ЗСУ за контрактом, вчителі, медики та науковці. Для інших категорій громадян процентна ставка складає 7%. Про це зазначив заступник міністра економіки України Андрій Телюпа.

09:04:24 20.08.2024

Олена Зеленська: Продовжуємо доводити світові, що бути з Україною – це бути на світлому боці

Перша леді Олена Зеленська у Дніпрі взяла участь у нараді керівників закордонних дипломатичних установ України «Воєнна дипломатія: стійкість, зброя, перемога». Під час виступу дружина Президента приділила окрему увагу спільним із дипломатичними представництвами проєктам. Зокрема, вона розповіла про регіональний саміт Коаліції шкільного харчування, який Україна прийматиме вперше цьогоріч у листопаді.

09:00:37 20.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень