Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Новий навчальний серіал про кібербезпеку на Дія.Освіта

У 2023 році світові витрати на захист від кібератак можуть сягнути понад вісім трильйонів доларів. Такі дані Cybersecurity Ventures. Саме тому знати, як захистити себе та свої дані в онлайні, — одна з найнеобхідніших навичок у сучасному світі. Мінцифра разом з Проєктом USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» та за участі фахівців Києво-Могилянської академії створила освітній серіал, який допоможе навчитися кібергігієни та вберегти себе від кіберзагроз.

08:45:21 01.11.2023

Уряд затвердив Стратегію реформування системи шкільного харчування на 2023–2027 роки

Уряд затвердив Стратегію реформування системи шкільного харчування на 2023–2027 роки.Відповідне розпорядження № 990-р від 27 жовтня 2023 року опублікували на сайті Кабінету Міністрів України.Р еформа шкільного харчування розпочалась у 2020 році за ініціативи першої леді Олени Зеленської. Того ж року Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Про затвердження плану заходів з реформування системи шкільного харчування». Робота над Стратегією розпочалася взимку 2023 року, і вже наприкінці лютого її надіслали на розгляд уряду.

08:43:05 01.11.2023

Звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні було кілька важливих подій. Перше – Ставка. Сьогодні Міжнародний день Чорного моря – спеціальний день, присвячений нашому регіону, нашій спільній із партнерами акваторії. На Ставці першим питанням розглянули саме це – роботу наших експортних коридорів, захист Півдня України – наших міст, наших портів від російських атак. Усе це має значення не лише для нашої держави, не лише для безпеки України, а значно ширше.

08:40:13 01.11.2023

В Україні презентували інтерактивну карту ветеранських бізнесів

“Шлях ветерана. Бізнес” – у такій концепції Український ветеранський фонд спільно з партнерами ЛУН та Uklon виходять разом з метою підсилення ветеранів через бізнес, для підтримки підприємницької діяльності й комфортного повернення ветеранів додому. 

14:28:28 31.10.2023

Наймасштабніша бізнес-подія на Черкащині

Черкаський міжнародний економічний форум-2023 відбудеться в області  10 листопада. Як розповів начальник ОВА Ігор Табурець, захід об’єднає людей, які працюють на економіку. Щоб робити це ще ефективніше та результативніше для області та країни в цілому. Для нашої Перемоги.

14:17:29 31.10.2023

Єдина інформаційна система соціальної сфери відтепер відкрита для всіх держорганів

Інформаційні ресурси різних державних органів влади відтепер можуть приєднатися до Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС) або стати її частиною. Відповідну Постанову «Про внесення змін до Положення про Єдину інформаційну систему соціальної сфери» ухвалено на засіданні Уряду. Про це інформують у Міністерстві соціальної політики України.

12:17:43 31.10.2023

Звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Передусім я хочу відзначити наші бойові бригади. Усіх воїнів, які б’ються на найбільш гарячих напрямках фронту. Дякую всім воїнам, які своїми штурмами та своєю стійкістю – героїчною стійкістю – доводять на ділі, що Україна здатна протистояти російському тиску, здатна знищувати окупантів, здатна перемогти.

12:13:16 31.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень