Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Черкащина: сума задекларованого громадянами доходу перевищує 3,6 млрд грн

За словами в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимира Жавріда, на 1 липня нинішнього року до ГУ ДПС у Черкаській області громадянами подано понад 8,6 тисяч декларацій про майновий стан і доходи за 2023 рік. Загальна сума задекларованого доходу перевищує 3 640,0 млн грн.

14:13:01 16.07.2024

Кроки для отримання Витягу щодо стану розрахунків, у розрізі податків, зборів, платежів, а також єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

Головне управління ДПС у Черкаській області звертає увагу платників, що в Електронному кабінеті платника доступне отримання Витягу щодо стану розрахунків, в розрізі податків, зборів, платежів, а також єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі - єдиний внесок), починаючи з 2013 року та кожний рік окремо.

14:11:52 16.07.2024

Уряд спростив порядок надання статусу учасника бойових дій

Тепер подати заявку на отримання статусу учасника бойових дій (УБД) можна буде в Центрі надання адміністративних послуг незалежно від зареєстрованого місця проживання. Про це йдеться на Урядовому порталі.

09:22:56 16.07.2024

Серед головних пріоритетів Уряду – діджиталізація ветеранських послуг

Серед головних пріоритетів Уряду – діджиталізація ветеранських послуг. е-Посвідчення ветерана уже доступне у Дії. Більше не потрібно носити із собою паперовий аналог, тепер документ завжди під рукою – у смартфоні.

09:12:30 16.07.2024

Наша державність – це досягнення всіх, хто заради України бʼється, – Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський з нагоди Дня Української Державності та Дня хрещення Київської Русі – України відзначив державними нагородами військових і представників інших професій та вручив паспорти українцям, яким виповнилося 14 років. 

09:01:42 16.07.2024

Спілкуйтесь з податковою без зусиль: звертайтесь на комунікаційну податкову платформу!

У Головному управлінні ДПС у Черкаській області працює формат співпраці з бізнесом – Комунікаційна податкова платформа! Податкова служба розширила можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями.

14:36:49 15.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень