A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новорічне вітання селищного голови Валерія Івасюка

Дата: 29.12.2020 09:43
Кількість переглядів: 431

Шановні маньківчани !!!Фото без опису

         Прийміть найкращі вітання з нагоди Нового 2021 року та Різдва   Христового!.

      Відходить в історію 2020 рік.  Він був непростий для кожного з нас. Пандемія та глобальна економічна криза щодня висували нам нові виклики та створювали перепони, через які ми разом з вами гідно пройшли. Але хочеться, щоб у нашій пам'яті все ж залишились тільки хороші події, радісні моменти, досягнення та здобутки минулого року.

     У новий 2021 рік ми входимо з новими сподіваннями - тож нехай він принесе в наше життя більше гармонії, тепла, розуміння з боку близьких людей, друзів та колег. Нехай світле свято Різдва Христового наповнить нас Вірою і Надією, Любов'ю і Всепрощенням - усім кращим і чистим, про що ми мріємо, і чого бажаємо нашим дітям.

Від усієї душі привітайте один одного, обопільно пробачте минулорічні образи і випадкові незгоди, адже саме в цьому суть християнських поривань до кращого життя, особливо в переддень такого великого свята.

   Щасти вам  у  ці  святкові і всі наступні дні.   Бажаємо   вам   сімейної  злагоди,  родинного  тепла,  взаєморозуміння,  всіх  можливих   благ  і  Божої  благодаті у нашій спільній українській хаті, кожному з тих, хто живе на цій святій, багатостраждальній, але такій прекрасній українській землі....

З прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим !!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень