A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання очільника Маньківської громади Валерія Івасюка з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 08:20
Кількість переглядів: 1061

  Шановні колеги, працівники органів місцевого самоврядування, депутати, активісти самоврядних органів !Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування! Дійсно, це свято людей, яких обирає суспільство: людей активної життєвої позиції, лідерів громад, організаторів втілення в життя їх волі.

Зрештою, не так важливо, яку річницю відзначають органи місцевого самоврядування. Головне, що такий день є, бо це свято не лише депутатів  і тих, хто працює в місцевій владі, а й усіх виборців, бо вони теж зацікавлені в розвитку територіальних громад.

     Сьогодні  депутати  усіх  рівнів, сільські та селищні голови, старости знаходяться на передовій розвитку й утвердження  основ народовладдя.

      Бо саме важелі місцевого самоврядування дозволяють людям відчувати себе  повноправними  господарями  на своїй території,у своїй громаді, у своїй державі.

          Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

           Суспільний розвиток сьогодні немислимий без піднесення ролі самоврядних громад, реалізації права людини впливати на розв’язання проблем рідного краю.

      Нехай цей урочистий день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості  у мирному майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу, відродженню сіл і селищ нашого району, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті  і  у всьому демократичному світі!

        Міцного здоров’я вам, шановні колеги, нових звершень у вашій відповідальній роботі, успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному краю і нашій Україні.

Зі святом !

       З повагою

Селищний голова                                        Валерій  ІВАСЮК

виконавчий апарат та депутатський корпус Маньківської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень