A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Обрано кандидатуру на посаду старости Кривецького старостинського округу

Дата: 08.12.2021 12:25
Кількість переглядів: 336

    03 грудня 2021 року у селі Кривець, відбулося громадське обговорення кандидатури старости.  Відповідно до Порядку проведення обговорення кандидатури старости, затвердженого рішенням селищної ради від 07.102021 №14-5/VIII, у вказаному населеному пункті 03.12.2021 року було проведено громадське опитування жителів. На обговорення, відповідно до розпорядження селищного голови від 26.11.2021 № 134-ОД  виносилася кандидатура гр. Слюсаренка Віктора Васильовича,  10.05.1964 року народження, місце народження село Вікторівка Маньківського району Черкаської області, житель села Кривець, вул. Сусленків,2.

Фото без опису

   За результатами опитувань, кандидатура Віктора СЛЮСАРЕНКА  на посаду старости Кривецького старостинського округу була підтримана жителями округу. Старостинський округ налічує 447 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Згідно законодавства, у старостинському окрузі з кількістю жителів до  1500 осіб кандидат вважається погодженим з жителями округу, якщо отримав більше 20 відсотків голосів, тобто мінімальна кількість голосів для подолання  20% по Кривецькому старостинському округу становить 85 осіб. Кандидатура  СЛЮСАРЕНКА Віктора отримала підтримку 159 голосів, що у відсотковому співвідношенні становить 35,57%, згідно листів опитування № 1,2,3,4 від 01.12.2021р.(додаються до протоколу). Тому кандидатуру Віктора Васильовича можна вважати погодженою з жителями відповідного старостинського округу.

Фото без опису

   Під час громадського обговорення Віктор СЛЮСАРЕНКО поінформував про свою роботу на посаді старости села Кривець. Подякував колективу Кривецької сільської ради, який провів роботу по передачі архіву, і всіх справ при ліквідації сільської ради. Подякував товаровиробникам, які за власні кошти здійснювали прогортання вулиць від снігу у зимовий період, завозили пісок та землю на кладовища, підгортали сміттєзвалище, забезпечували вихованців закладів освіти солодкими подарунками.

Фото без опису

Жителі села поцікавились чи зимове утримання буде хоча б частково фінансуватися з бюджету. Висловили бажання зробити пішохідний міст по вулиці Шевченка та вжити заходів стосовно господарства «Петровіт», яке складує  на своїй території гній, що призводить до забруднення дороги, а також докучають собаки, які виходять за межі підприємства.  

Фото без опису

   Більшістю голосів було прийнято рішення вважати громадське обговорення кандидатури  на посаду старости  Кривецького старостинського округу таким, що відбулося в повному обсязі. Винести кандидатуру Слюсаренка Віктора Васильовича на затвердження Маньківською селищною радою на посаду старости Кривецького старостинського округу,  про що членами оргкомітету було складено відповідний протокол. 

Фото без опису

Протокол № 8 проведення громадського обговорення кандидатури старости Кривецького  старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень