A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Привітання очільника громади Валерія Івасюка з 8 березня!

Дата: 08.03.2022 09:40
Кількість переглядів: 334

  Дорогі, любі жінки! У цей день щиро вітаємо Вас зі святом весни – 8 Березня !   Кожна з вас – чарівна і неповторна, прекрасна і щира, вольова і рішуча. Своєю безмежною любов’ю ви спонукаєте чоловіків на подвиги й звитяги. Ви захоплюєте, вражаєте та зігріваєте душу. А ще ви – справжні берегині домашнього вогнища та сімейного затишку.

Фото без опису

Фото без опису

   Фото без описуЖінки – неймовірно мужні і сильні духом. Це неодноразово доводила історія. І сьогодні, в надзвичайно складний для нашої країни військовий час, ви вкотре демонструєте справжній героїзм. Ви чекаєте з війни додому своїх синів, чоловіків та братів, допомагаєте бійцям на передовій. А скільки вас присвятили себе шляхетній волонтерській справі! Без вашої підтримки та віри нашим Героям було б неймовірно складно захищати від ворога рідну Україну. Тож низький уклін та безмежне спасибі вам за це, любі жінки.     

  Фото без опису У цей день нехай ваша душа до країв наповниться світлом, теплом і радістю від щирих побажань, ніжних квітів, приємних подарунків! Нехай ластівки зів’ють гнізда над вашими вікнами і принесуть у ваш дім МИР, благополуччя і взаєморозуміння, а перші промені весняного сонечка вкажуть на щасливу стежку вашій долі! Нехай вас завжди оберігає Бог, береже ваших рідних і близьких, а найкращим подарунком для Вас буде мить, коли ваші Герої повернуться додому живими…

 З повагою

Селищний голова                                        Валерій  ІВАСЮК

виконавчий апарат та депутатський корпус Маньківської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень