A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Всеукраїнська ініціатива протидії війні в Україні

Дата: 31.03.2022 10:55
Кількість переглядів: 245

Збройні сили російської федерації почали широкомасштабну війну проти України, наносячи бомбові удари по житловим масивам та цивільній інфраструктурі. Кожного дня проводиться евакуація мирного населення з гарячих точок.

   Лише протягом останніх днів із міст, які перебувають під російською блокадою, евакуйовано понад 100 тисяч людей, серед яких переважають жінки з дітьми, особи з інвалідністю та люди похилого віку.

   Так, Мінреінтеграції, ураховуючи загальний контекст та потреби у забезпеченні житлом внутрішньо перемішених осіб шукає шляхи для їх оперативного вирішення, зокрема, використання платформи з надання та пошуку безкоштовного житла «Допомагай» https://shelter.dopomagai.org (далі - платформа «Допомагай») для прихистку внутрішньо переміщених осіб, яка була розроблена для держави та потреб громадян України IT-спільнотою. 

   Всеуркаїнська платформа "Допомагай" є українською децентралізованою координаційною ініціативою, що допомогає українцям подолати гуманітарну кризу та наслідки жорстокого вторгнення Російської Федерації. 

  Про сервіс "ДОПОМАГАЙ"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень