A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Герої не вмирають! На Маньківщині попрощалися з загиблим на війні Героєм Романом Чалим

Дата: 11.04.2022 16:13
Кількість переглядів: 300

  Страшна чорна звістка  сколихнула Маньківську громаду.  6 квітня 2022 року в зоні бойових дій загинув 24-річний житель с.Кищенці Роман Чалий. Він виконував свій громадянський і військовий обов’язок у окремій механізованій бригаді імені Лицарів Зимового Походу та загинув, захищаючи Україну та всіх нас, від підступного та безжального ворога - Росії.

Фото без опису

    Чалий Роман Вікторович народився 01 лютого 1998 року в с. Кищенці, де і промайнуло його щасливе дитинство. З 2004 по 2015 роки навчався у Кищенецькій загальноосвітній школі. Був фізично-загартованим, активним і справедливим. Мав хист до навчання. Добре давались йому математичні науки. Тож після школи легко вступив до Вінницького політехнічного університету. Ще з шкільних років хлопець ніколи не боявся взяти на себе відповідальність у вирішенні складних ситуацій. І призов до ЗСУ для нього став почесним обов’язком, який він старанно і сумлінно виконував під час проходження військової служби в Державній спеціальній службі транспорту у Червонограді Львівської області. Командування військової частини висловлювало щиру вдячність батькам за виховання сина, справжнього патріота нашої незалежної України. Ця риса збереглася в нього і в подальшому житті!

Фото без опису

  Коли 24 лютого 2022 року був оголошений військовий стан, він прийшов у військкомат по першому виклику і пішов захищати Україну. Не роздумуючи, проміняв тихе, спокійне юнацьке життя на суворі будні воїна - захисника.

Фото без опису

  Материнська та батьківська біль від втрати сина не заживе ніколи. Але нехай їх підтримує думка про те, що їх син віддав своє молоде життя за рідну Україну, за свій народ, за своїх батьків, брата та за мирне небо над нами.

Фото без опису

Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень