Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Турбота про людей, які перебувають у складних життєвих обставинах є однією з основних напрямів соціальної політики держави : Юлія Панчук-Золотухіна – директорка центру надання соцпослуг». Члени виконкому затвердили Програму розвитку установи.

Дата: 26.05.2022 12:36
Кількість переглядів: 305

    Сьогодні, 26 травня 2022 року, відбулося зачергове засідання виконавчого комітету Маньківської  селищної ради ради.

    Враховуючи воєнний стан, члени виконкому розглянули та ухвалили необхідні і важливі для громади рішення.

   Так, з метою вирішення невідкладних питань організаційного та соціально-побутового обслуговування громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах, координація дій Центру з громадськими  організаціями, благодійними  фондами, діяльність яких має соціальну спрямованість присутніми було заслухано та затверджено ПРОГРАМУ РОЗВИТКУ КУ «Центр надання соціальних послуг» на 2022 - 2025 роки.

Фото без опису

 Крім того, внесено зміни до рішення «Про бюджет Маньківської  селищної територіальної громади на 2022 рік», обумовлені у зв’язку з необхідністю розподілу коштів субвенції та додаткової дотації  з бюджету Іваньківської СТГ та перерозподілу видатків у межах призначень головних розпорядників бюджетних коштів.

Фото без опису

 Серед інших члени виконкому прийняли рішення щодо забезпечення потреб внутрішньо-переміщених та/або евакуйованих осіб, що тимчасово розміщуються  у закладах  освіти.

Фото без опису

    На засіданні членами виконкому та запрошеними було активно обговорено вищевказані та ряд інших питань,  внесено правки, зауваження і пропозиції,  з усіх питань було прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень