A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Автопарк «швидких» області поповнили відразу 20 нових автомобілів

Дата: 27.05.2022 12:13
Кількість переглядів: 279

Двадцять нових автомобілів поповнили автопарк екстреної медичної допомоги Черкащини. Ключі від «швидких» сьогодні урочисто передав медикам начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Сім автівок залишаться у Черкасах, інші вже сьогодні поїдуть у райони. Зокрема, по одній автівці отримали медики Золотоноші, Чорнобаю, Звенигородки, Тального, Шполи, Христинівки, Жашкова, Городища і Відділу реагування на надзвичайні ситуації та виїзної консультативної допомоги. По два автомобілі отримали бригади екстренки Сміли та Умані.

– Попри війну, державна програма з підтримки екстренки діє, – наголосив посадовець. – На сьогодні наш Центр – один із кращих в Україні. І це заслуга кожного працівника. До речі, наші бригади працюють нині і за межами області, рятуючи постраждалих через бойові дії. А завдяки навчально-тренувальному відділу Центру лише з початку повномасштабної війни більше двох тисяч цивільних і військових навчились надавати домедичну допомогу. Пишаємось нашими бійцями передової медичного фронту!

Принагідно очільник області привітав увесь колектив Обласного центру екстреної медичної допомоги з прийдешнім святом – Днем екстреної медицини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень