A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ДНЯ АРХІТЕКТУРИ УКРАЇНИ

Дата: 01.07.2022 08:09
Кількість переглядів: 368

Фото без опису   Шановні архітектори Маньківщини! Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята — Дня архітектури України!  аме від Вашої плідної роботи та максимального натхнення й уяви залежить сучасний, мистецький, цікавий вигляд нашої сучасної України. Ваша творча та наполеглива робота архітекторів отримує Всесвітнє визнання, коли потрібно підіймати з розвалин села та міста,  відтворювати пам’ятники архітектури після руйнувань, що завдала російська федерація. 

     Від таланту і професіоналізму архітекторів залежить не тільки комфорт і зручність життя громадян, а й загальна атмосфера, краса та своєрідність, якою будуть захоплюватися нащадки. Я маю надію, що творчі доробки наших архітекторів будуть не лише захоплювати місцевих жителів, а й підкреслюватимуть неповторну красу нашої неньки України, особливості кожної громади, кожного населеного пункту. Тож втілюйте свої найсміливіші фантазії, щоб наша держава вирізнялась своїм особливим стилем! 
     Щиро зичу Вам, шановні архітектори, здоров’я та добробуту, а також активної та плідної праці, аби творчий настрій ніколи Вас не залишав! Творчої наснаги вам, вдалих та сміливих проектів, а найголовніше, щоб ваші ідеї завжди втілювалися в життя!

З повагою

Селищний голова                                                                             Валерій ІВАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень